LIUHUO Ženske Dekliške uspešnosti v Ritmični gimnastiki konkurence Leotard Umetniške Kostum Drsanje Obleko z Dolgimi rokavi Ples

Nov izdelek

€124.32

€248.64

-50%

Oznake:

dvorana plesno obleko, obleko standard, cha dvorana konkurence obleko, LIUHUO, krina ledu obleke, ritmično gimnastiko obleko krila, umetnostno drsanje obleke, moški drsanje leotard, skate, posadka sox

Hvala za vašo pozornost!

Imamo čisto in urejeno delavnico in strog delovnega toka v Novo Okrožje kitajske.Glavna dejavnost za umetnostno drsanje oblačila, umetniške gimnastiko, oblačila, ples, oblačila in druge športne umetnosti oblačila design, proizvodnja in trgovina na debelo in drobno.Smo strokovno načrtovanje ekipe z bogatimi izkušnjami in strast za opravljanje kostume.Izdelkov, ki so bili prodani po vsej državi in v tujini, in so osvojili široko pohvale.

Tkanine z visoko elastično teksturo žamet, preja, spandex in drugi proizvodnja, uporaba elegantno šifon krilo, elastične preje, visoko elastična tkanina, stroj, znoj, svetle barve, fine izdelave, smo neplačila na Bližnjem Vzhodu, vrtanje, rezanje površine 8-12, da vam pomaga v areni Pina Pina ples.

Izdelkov Prikaži

Kromatične:

1. Vse blago, ki fotografije za poklicni fotograf, skrbno fix sistem in barvo, kot je daleč, kot je mogoče, in dejansko blago prilagoditev, fizično.

2.Ampak, ker lučka sveti, zaslonu barvno odstopanje, osebno razumevanje različnih barv, objectmight obstajajo nekatere barvne fotografije, s tem težave ne pripadajo blago kakovosti problem, končno barvo z dejansko blago, ki prevlada.

1. Naša oblačila traja 'CM" kot enoto.

2. Ni absolutno razmerje med višino in težo in velikost. 155 CM višina lahko nosijo enako velikost obleko z 168CM višina

3. Bankrot velikost je ključni dejavnik v velikosti izbor

4. Poskuša osebje je bankrot velikost pa je velikost po nošenje nevidno spodnje perilo.

5. Poskrbite, da boste dobili prave velikosti, prosimo, obrnite se na našo velikost grafikona v description Pred Nakupom.Če niste prepričani o velikosti, Nam pišite Natančno Telo Measurments (Višina/Bust/Pas/Boki), tako da bomo lahko dal nekaj predlogov, kako izbrati pravo velikost.

Nasveti: Velikost grafikona je samo za referenco z meritvami sporočilo o napaki 1-2 cm, je normalno, ne na kakovost težave, vas prosimo, da si?re vljudno razumeti.

Obvestilo:

Meritve, ki jih ponujate, se obravnavajo, kot je blizu-na-kožo meritve.

Če ni velikost ustrezala vam, mi lahko pove svoje meritve prsi, pas, boki in obodnim ali trupa.Mi lahko prilagodite svoje lepe obleke za vas.

Čas dostave je odločil, glede na stil oblačil, splošno slog je približno 7 dni, kompleks slog je 10-15 dni, razen v posebnih primerih, prosimo, menijo, da naš izdelek je vreden vaš čakati.

Povratne informacije:

1. Smo odvisni od strank, zadovoljstvo za uspeh.Zato svoje pozitivne povratne informacije od 5 ZVEZDICAMI, ki je zelo pomembno za nas .Če ste stratified z naših artiklov, Prosimo, vzemite si minuto, da pustite nam vaše pozitivne povratne informacije.

2. Prosim, ne pustite vse negativne povratne informacije, preden stopite v stik z nami.Naredili bomo vse, kar moremo, in dela z vami, da reši vse težave.Pošlji negativne povratne informacije, ni prepozno, če problem ni rešen.

Spol ŽENSKE
Poreklo CN(Izvora)
Ples Tip Dvorana
Material Spandex
Blagovna Znamka LIUHUO
Številka Modela LH666

Podobni izdelki