Naravni Letnik Jute Perilo Hessian Burlap Namizni prt Runner Državi Dogodek Poroka Dekoracija Stranka dekor Dobave

Nov izdelek

€5.89

€9.67

-40%

Oznake:

tartan namizni tekač, juta poroko, burlap runner tabela, juta namizni tekač krog, burlap in čipke, juta in gladko, juta tekalne plasti, noel namizni tekač, juta, da okrasite, burlap tabela

Pozdravljeni!Dobrodošli v naši spletni trgovini!

Kakovost je prvi z najboljšo storitev.stranke vse so naši prijatelji.

Modno oblikovanje,100% Čisto Nov, visoko kakovost!

Opomba:

1.Svetloba za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

2.Normalno je, da je silikon izdelki imajo lahko nekateri vonj, saj vulcanizer (neke vrste katalizator, ki igra pomembno vlogo v modeliranje procesa) je dodal, da je surovina, da bi končni izdelki bolj prilagodljiv.Na splošno, večina vulcanizer bo hlapnih po oblikovanju in ostanke, ki bo šla v nekaj dneh. (V vulcanizer bo naredil nobene škode za zdravje ljudi)

Majhen namig če želite odstraniti vonj: ohranjati izdelek v slano za približno pol ure, pranje in suho to, vonj bo izginil nato.

Pls opomba:

1.Če imate kakršna koli vprašanja o plačilu, prosimo, da nas kontaktirate.

2.Mi bomo poslali postavke v 1-4 dneh, ko sistem potrdi kupci plačilo.

3. Če je yo u želite izbrati express dostava je, Pls, kontaktirajte nas, če želite spremeniti, ladijski promet pristojbina. (Na primer, EMS, DHL, fedex, TNT, SF)

Vrnitev&Vračilo

1.Povrnili vam bomo kupce, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni od kupcev prejemu elementi iz kakršnega koli razloga.Vendar,kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

2. Predmetov je kupec prejel, ni, kot je opisano, se vrne sprejeti ali ohraniti predmet, in doseči dogovor s prodajalcem na znesek za vračilo.

O Povratne Informacije

1. Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, kot tudi 5-star, da bi podrobno oceno.Ko ste nam pokaže posnetek povratne informacije, vam bomo ponudili dodatni popust v višini 5% v naslednjem naročilu, prosimo, obrnite na nas pred naslednjo da paymen.

Številka Modela YZ44
Vzorec Tipa scenic
vzorec Vezene
Poreklo CN(Izvora)
Uporaba hotel
Material 100% Perilo
Tehnika Tkanine

Podobni izdelki