Tiskanje 3D Panda Hoodies Športna Majica Moški Ženske Modni Hooded Srčkan Panda 3D Hoodies Harajuku Majica za Moške Prevelik Vrhovi

Nov izdelek

€11.12

€14.08

-22%

Oznake:

hoodi, harajuku slog, moški pulover s kapuco 3, mens darkred hoodies, moških ne kapuco majica, hoody moški, Harajuku, moški puloverji s kapuco vike, panda plišastih, sveže dihalne hoodies

Dobrodošli Padec Ladijskega Prometa In Trgovini!

Zahvaljujemo se vam za nakup daril v naši trgovini.Prosimo, da se prepričajte, da vključuje vaše ime in priimek, točen naslov, tako da boste lahko prejeli paket uspešno.

Če imate kakršna koli vprašanja, nas, prosimo, kontaktirajte!mi bo odgovoril v roku 24 ur.

Toplo poziv: 1).To je spolne slog,tako moški in ženske lahko nositi!! 2).Merjenje dejanske Hoodies Dolžina, Prsi, Ramena...itd, primerjati z našo velikost tabele. 3).Prosimo, izberite velikost izdelka v skladu z "Višina in Teža Crosstab". 4).Prosimo, dovolite 1-3cm razlikuje zaradi ročnega merjenja. 5).Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki, vendar ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.Hvala! !

Ime izdelka: 3D Hoodies & Majica

Slog: Priložnostne, Moda

1. Čas dostave : Preden smo lahko ladja vaše naročilo, moramo pripraviti svoje izdelke, ne strogega nadzora kakovosti preizkusov in skrbno paket elementov.Čas, ki je potreben za pripravo za odpremo svoje predmete, se ločiti od rok dobave, vendar ne skrbite, čas ne bo dolgo.Hvala za razumevanje!

Tkanine Funkcije Dihanje ; Udobno ; Naravni ; Mehko
Snemljiv Del NOBEN
Hooded Da,
Vzorec Tipa 3D
Debelina STANDARD
Številka Modela 3D panda Puloverji jopice
Oblačila Dolžina Redni
Slog Priložnostne
za ljudi, Ženske/moški
Postavka Puloverju
Za sezono Spomladi,Jeseni,Pozimi
Rokav Slog Redni
Spol Moški Ženske Unisex
Tiskanje 3D Hoodies
Rokav Dolžina(cm) Polno
Ime izdelka 3D Long Sleeve Majica s Kapuco
Material Poliester
Ovratnik Hooded
Zapiranje Tip NOBEN
Vrsta Redni
Izdelek slog Tiskanje Hooded
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki