X96 mini Android 9.0 Smart TV Box Amlogic S905W Core Quad 2,4 Ghz Wifi 4K 1080P media player 64 bit X96mini Set-Top Box IPTV polje

Nov izdelek

€18.06

€24.08

-25%

Oznake:

polje ip tv, polje tv x96, iptv v evropi naročnino evropi, mediji polje android iptv, stb smart iptv, mini x96, IPTV, codigo gtmedia, iptv m3u, androu tv box

Netflix -Večina tv box ne podpirajo Netflix zaradi avtorskih pravic, smo pre-install Netflix(Različica 4.7.0,ki je posebej izbrana,in smo teči veliko preizkušanje in razhroščevanje za stabilno in nemoteno pretakanje izkušenj), vendar to ne dela, ko posodobiti ali ponovno namestiti.Daljinsko ne more pluti na nekatere programe - To je pogosta težava pri večini android TV škatle, je težko krmariti na nekaj aplikacij, prek daljinskega upravljanja, kot so Netflix, kot ti programi so predvsem za ob Nastavitve zaslona na dotik za tablični računalnik in telefon ali miška.Lahko priključite miško ali brezžično tipkovnico, da jo nadzorujejo .

Poudarki

1, CPU: Amlogic S905W Quad Core ARM Cortex-A53

GPU: Penta-core Mali-450MP

Z Amlogic S905W Quad-core čipov, Penta-Core Mali-450MP GPU in originalni Samsung eMMC, to polje lahko enostavno in gladko dekodiranje vse videe visoke ločljivosti brez zamrzovanje ali medpomnjenje.In tudi z najnovejšim dual WiFi modul(2.4 GHz+ 5.8 GHz), da se zagotovi hitro, širok in zanesljivejšo internetno povezavo.

2, OS: Android 9.0

V Android 9.0, umetne inteligence, ki je močno uporabljajo, da bi OS teče pametneje,hitreje in bolj učinkovito.In to se bo povečalo app uspešnosti,zagotoviti boljšo kakovost slike/videoposnetka storitve, zagotoviti večjo varnost za končne uporabnike.

3, Video Dekodiranje: H. 265 HEVC [email protected] do 4k*2k

Smart tv box podpira H. 265 Strojno dekodiranje, ki lahko prihranite 50% pasovne širine sredstvi teči hitreje. 4k 2k HD izhod, ki vam zagotavlja visoko ločljivostjo ogled in tekoče igranje video, ki je kot najvišjo ločljivost signala na voljo za domači kino.

4, RAM/ROM: 1GB+8GB/ 2GB+16GB

Velike zmogljivosti 2 gb RAM-a ter 16 GB ROM, in z močno Amlogic S905W čipov,ta tv box, je sposoben teči množina hkrati brez sistema zamrznitev ali medpomnjenje.Vam nudi čudovit dom zabava doživetje.

5, Neomejeno TV Filmi in TV :

Dobili najnovejše in najbolj priljubljenih filmov na povpraševanje, kot tudi v živo športnih dogodkov, TV serije, igra oddaje in TV-kanalov.

Paket vključuje

1 * Uporabniški priročnik

1 * 5V/2A adapter

1 * HDMI kabel

1 * Daljinski upravljalnik

1 * Giftbox pakiranje

Pomnilnik 4G DDR3
Funkcija IPTV Španija samrt tv, ip tv v španiji, v španiji hd tv vroče polje, tv španija
GOOGLE Litega Da,
Max. Razširjene Zmogljivosti TF Kartice Do 64GB
Notranji Pomnilnik 16 GB eMMC
GPU Penta-Core Mali-450
Moč DC 5V,2A
Številka Modela Set Top Box, BS183
Bluetooth Da,
OTA Posodobitev Da,
Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka Arvin
Ethernet 100 M
Video Izhod HDMI 2.0-združljiv
Teža 500g
Nadgradnjo Sistema Da,
OS Android
Daljinsko Upravljanje Vključeni
CPU Amlogic S905W Quad-core 64-bit
Brezžično omrežje Da,
IPTV Da,

Podobni izdelki