450W Električne Škarje Električne Pruner 36V 4400mah Litijeve Baterije Električni Obrezovanje Strižna Intenzivnih Škarje Za Sadne Drevesa, Vrt

Nov izdelek

€53.49

Oznake:

36v baterije 4200mah, 36v 4400mah baterije, l električna obrezovanje škarje, električni pruner strižna, estigeras električni obrezovanje škarje, žaba ribnik, baterija obrezovanje strižna, električnih škarij, notranja polica rastlin, akumulatorski obrezovanje strižna

450W Električne Škarje Električne Pruner 36V 4400mah Litijeve Baterije Električni Obrezovanje Strižna Intenzivnih Škarje za Sadne Drevesa, Vrt

Tehnični podatki :

Material: visoko ogljikovega jekla

Odpiranje velikost: 50 (mm)

Poln dolžina: 20*10*5 cm (mm)

Oblika: veliko glavo

Teža: 0.94 (kg)

Rezilo dolžina: 0 (mm)

Obrezovanje premer: 2.5-5 (mm)

Nazivna napetost: 36V

Motor moč: 450W

Zmogljivost baterije: 4.4 AH

Dolžina uporabe: 8-10 ur

Značilnosti :

Akumulatorski električni vrtnarjenje trat so mreži-brezplačno, močna, ergonomsko oblikovana, enostavno in učinkovito, in so zelo primerna za delo v vrtovih, sadovnjakih, parkov in kmetije.

SK5 vstavi: Za obrezovanje rezila so iz visoko kakovostne SK5 visoko vsebnostjo ogljika jeklena rezila, ki so trajne in ne enostavno za odmor.Izdelana s PVC povod za enostavno uporabo in varnost.

Nastavljiv shear: premer obrezovanje, se lahko prilagodi glede na velikost podružnic.Primeren je za trde hruške ali mehke veje, prihrani delo in čas.

Polnilna baterija: vgrajena 36V 4Ah 144Wh litijevo baterijo, lahko deluje neprekinjeno od 8 do 10 ur po tem, ko je polna.Zasnovan z indikator baterije, ki skrbi, da ste obveščeni o preostale baterije.

Prenosni izvajanje: Priloženo vrečko za shranjevanje.Trgovina obrezovanje škarje in baterij v eno vrečko.Širši pas zagotavlja udobno nazaj izkušnjo, ki je praktično in varno.

Paket Je Vključeno :

1 * akumulatorski obrezovanje škarje

1 sklop litij baterija

1 *polnilnik

1 * Kabel

1 * baterije, torba

1 *toolbox

1 nastavite prilagoditve orodja

Izdelek kažejo:

Funkcija 1 Električni Pruner
Funkcija 2 Električni Obrezovanje
Številka Modela Električne Škarje

Podobni izdelki