2018 Moda AK-47 Pištolo Model Obesek Ogrlice Srebrne Barve Zlata, Črna Barva Nakita, Orožja AK 47 iz Nerjavečega Jekla, Ogrlico, Obesek

Nov izdelek

€7.45

€8.28

-11%

Oznake:

ak47, airsoft, ak47 ak74, replika ak47, ak 74u dodatki, necklac, ak železnici, 925 obesek, srebro, pištola obesek, ak47 zalogi

Zadovoljstvo Strank

Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, če imate kakršnakoli vprašanja ali skrbi, pred ali po nakupu.Zavezujemo se, da bomo vaše 100% zadovoljstvo.

Dostava informacije:

Ponavadi, smo ladjo naročila v roku 24 ur, ko prejmemo plačilo.Mi ladje po vsem svetu, ki jih Hongkong normalno air mail, to ponavadi traja 30-45 dni, da pridejo, ampak včasih to lahko traja približno ali več kot 45 dni(to lahko vpliva pošti, po meri ali vreme, ect).Če so elementi, ki še niste prišli ste po 45 dni, se obrnite na nas, mi bo rešila problem za vas kmalu!

Ali želite prejemati hitro?Če vaše naročilo je več kot $200, bomo ladja predmete, da vam po EMS brezplačno ki predmete, ki pridejo ste v 5-7 dni !Če vaše naročilo ne dosežejo ta standard, vendar pričakujejo, da bo postavka dobavi hiter način, tako vas prosimo, da nas kontaktirate, le nekaj dodatnih dolarjev, so potrebna!

Politika Vračanja

Če je element, ki je poškodovan, ga lahko vrnete za nadomestilo ali izmenjavo v roku 7 dni po prejemu.

Kupec bi moral biti odgovoren za stroške prevozov na vrnjene artikle.

Bomo zamenjali za dobra na razpoložljivost blaga ali vračilo kupnine.

Povratne informacije

Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosimo za pomoč, da zapustijo "Pozitivni Feedback" in "5 kot Nalašč Zvezde" za nas, ko boste prejeli vaš predmetov in bomo naredili enako za vas.Hvala vnaprej!

Če imate kakršna koli vprašanja v zvezi s transakcijo, pred odhodom koli povratnih informacij, prosimo, obrnite na nas in nam da priložnost, da bi našli rešitev.Hvala!

Funkcija NOBEN
Slog Klasična
Blagovna Znamka Babica Chic
Številka Modela NOBEN
Obeski Vrste stran
Ogrlica Tip Obesek Ogrlice
Postavka Vrsta Obeski
Fine ali Moda Moda
Spol MOŠKI
kraj izvora Guandong, Kitajske (Celinska)
Kovine Tipa Nerjaveče Jeklo
barve Srebrna/Zlata/Črna
Obliko\vzorec Veriga
Združljivost NOBEN
Velikost 76mm*29mm 20g

Podobni izdelki