3pcs Ravno Žice, DVD-Jev 15 Pin FFC FPC Traku Fotoaparat Kabel Avtomobilski Navigaciji Tiskalnik Fleksibilno Povezavo Za Raspberry Pi 4 B

Nov izdelek

€2.99

€3.99

-26%

Oznake:

zelena luč majica s kratkimi rokavi, 4 primeru raspberry pi, majhen usb, tekstilni trak za tiskalnik, malina wifi avto, 15 pin ffc, raspberry pi ac power adapter, žice za raspberry pi, stm32f7, 10 mm igrišču

Značilnosti:

Primeren za: Ta trak ravno kabel je posebej zasnovan za Raspberry Pi Fotoaparat.

Material: kabel, ki je običajno sestavljen iz ravno in prožno plastično folijo, znanja, z več kovinski vodniki vezana na eno površino.

Set je Vključen: Vsak da prihaja z 3 kabli, fotoaparat ni vključena.

Združljiv: Ta kabel je popolnoma združljiv za Raspberry Pi 3, 3 model, b, 2, 2b in B+.

Široka uporaba: uporablja Tudi za LCD, LCD TV, avto navigacija, car audio, prenosni računalnik, RAČUNALNIK, DVD predvajalnik, diktafon, tiskalnik, kopiranje stroj, itd.

Specifikacije:

Material: plastika, kovina

Barva: bela

Velikost: (Približno) 30 CM/11.8 cm, 50 CM/19.7 cm, 100 CM/39.37 palčni

Paket Je Vključeno:

3 Kos x Fotoaparat Kabel(različne dolžine 30 CM,50 CM,100 CM)

Opomba:

1. Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

2. Prosimo, dovolite 0.5-2 cm razlike zaradi ročnega merjenja.

Opomba:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji,slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki,,ampak ne enako učinkovitost na različnih organov, kot na model.

2.Primerjaj podrobnosti velikosti s tvoje,prosimo, dovolite 2-4 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja za oblačila, hvala za Vse meritve v cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39 palčni

1) sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2 Če se ne morete prevzem takoj po dražbi blizu, prosimo, počakajte nekaj minut in poskusite znova Plačila mora izpolniti v roku 3 dni.

1) DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

DHL, UPS, FEDEX, TNT traja 3-7 dni ,EMS traja 8-12 dni.Post air mail treba 2-8 tednov.Ampak vse od njih so odvisne od države, v dostavljeno.

2) VROČITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

1) Kupec, ki je zgodaj potrditev, bodo zelo cenjeni po prejemu artiklov.

2), Saj vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.Hvala vam za vaše razumevanje!

Blagovna Znamka Woopower
Poreklo CN(Izvora)
Dodatek Za Vrsto Ravno Žice Kabel
Združljiv z Za Raspberry Pi 4 B

Podobni izdelki