Nepremočljiva Kolesa Krmilo Bag Varnostni Odsevni Sprednji Okvir, Košaro Za Kolo Škatla Za Shranjevanje S Ramenski Trak, Kolesarski Pripomoček

Nov izdelek

€14.61

€17.18

-15%

Oznake:

elektric skuter košarico, torbici trak, rockbros kolesarjenje kolesarska torba, bicycl okvir, vrečko bicycl, košaro za kolo krmilo bag, 3650 brushless motor, izposoja vzdrževanje polje, kolo zadaj rack košarico, vzorec reflektivni vrečko

Bullet Točk: 1、Reflektivni Vrečko: odsevni design omogoča kolesarjenje varnejši, in obstajajo 3 velikih odsevnih površinah okoli krmilo bag, ki se lahko odražajo svetlobo iz katere koli smeri.Okvir vrečko je enostavno najti, zaradi česar vaš nočno jahanje varnejši.Primerna za ljudi, ki radi vožnjo ponoči ali potrebujejo za vožnjo s kolesom ali skirojem, da bi dobili off delo v temi.

2、Enostaven za Čiščenje: To kolo krmilo, vreča je narejena iz 600D Oxford tkanine, prevlečene s PU film, in laminiranih z nepremočljiva zadrge, ki vam lahko pomaga ohraniti vsebino, ki se posuši v močnem dežju.Ob istem času, gladko površino zagotavlja, da je vreča sama lahko enostavno brisanje in čiščenje.

3、Velike Zmogljivosti, So: 4.5 L glavni vrečko okvir torba je dovolj, da imajo mobilne telefone, denarnice, rokavice, sončna očala, kamere, itd.Z zadrgo očesa žepi na obeh straneh in spredaj so izdelani, da imajo steklenice vode in drugih, zlahka dostopne elemente.Obstajajo 4 torbice vlaga, ki se uporabljajo, da imajo kreditne kartice, denar in druge potrebščine.

4、Premium Ramenski Trak: To kolo krmilo bag ni primeren le za kolesa, ampak tudi združljiv s skuterji.3 zank s križa naramnicami na hrbtu, bo tudi stikalo za to, da bo nahrbtnik in torba, tako da ga je mogoče enostavno odnesel, ko dokončanje kolesarjenje.

5、Nastavljiva Elastičnost: Obstaja veliko odstranljivimi trakovi na zadnji strani kolesa košarico vrečko, ki je namenjen za različne kolesarske vgradnjo pozicije.Našli najboljši položaj za vgradnjo, in vrečko bodo določene namestite stabilno.

Specifikacije:

Ime: Velika Zmogljivost Krmilo Bag

Material: 600 D Oxford krpo + vodotesno PU + refleksijsko plastjo

Barva: Črna

Velikost: o L205xW200xD140mm/8.07x7.87x5.51in

Teža: približno 380g

Seznam Vsebine:

Kolo Krmilo Bag*1

1) DOSTAVA po celem SVETU.. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2) S&H NE VKLJUČUJE DAJATEV, kupce, ki bodo odgovorni za vse lokalne davke in druge uvozne takse.

3) Naloge, ki se obdelujejo v obljubljeno dni po plačilu preverjanje.

4)Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslovi se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

5) slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za naš zgolj kot referenca.

6) STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

7) Če je niste dobili vašo pošiljko v 39 dneh od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

8), lahko sledite številko za sledenje na http://www.17track.net/en ali lahko vidite, sledenje podatkov v skladu vaše naročilo online.

Tip
Uporaba
Mount položaj
Funkcija 3
Funkcija 1
Storitev
Funkcija
Funkcija 2

Podobni izdelki