RedThunder Eno Roko Mehanske Tipkovnice RGB Osvetljen 35 Tipke Prenosni Mini Tipkovnica Delo za PS4,Xbox Eno,Laptop,PC Igre

Nov izdelek

€26.04

Oznake:

igra mini pc, laser ps4, tipkovnica mechan, miško redragon, podpora pc igre na srečo, tipkovnica mac, tipkovnica keycap, led rgb trak, ena s xbox, teclados mecanicos

Izdelkov Priporočljivo

Mehanska Tipkovnica

Strukturiran z novo vrsto modro stikalo, to modro stikalo je okrepljena na skupni, ki naredi tipko bolj stabilno in trajen.Tudi dustproof in nepremočljiva.

RGB Osvetlitev

Vgrajen 9 osvetlitev barve, 5 ozadja načini, pritisnite FN+5 če želite spremeniti barvo ozadja, pritisnite FN+Tab za preklop osvetlitev način.Obstaja skupno 45 svetlobne učinke.

Makro programiranje

S 6 programiranje makro tipke, zavezujoče več ukaze in jih aktivirajte takoj je enostavno in hitro.Določite eno ali več tipk, za vsako makro tipko za prihranili dragoceni čas sredi bitke.

Ergonomska oblika

Big zapestje-ove t in ergonomska oblika vam zagotavljajo sproščujoče izkušnjo iger na srečo.

Po Prodaji

1. Če je kakovost težave z izdelkom ali da je izdelek poškodovan zaradi logističnih razlogov, vam ponujamo celotno vračilo ali poslali nov izdelek brezplačno. 2. Če želite povračila za drugi razlogi, boste morali izdelek vrnete nas.Vse vrne blago mora biti vrnjeno s originalni embalaži in pribor. 3. Prosimo, uporabite Pošti ali Air Mail, da se vrnete nas, razglasi, $15-20 evrov, ne pošiljajte z DHL/UPS/Fedex/TNT ali drugih ekspres, sicer parcela bo potekala po meri, in drago dolžnost, da prevzemajo in ne bomo medved!!! 4. Vrnil sledenje Št.in sledenje spletna stran mora biti ponudila, ko parceli dobavljeni (Pomembno!!!) tako, da smo lahko sledite parceli. 5. Ko bomo prejeli, vrnili parceli, vas bomo obvestili v roku 48 ur.

O Carinskih Dajatev

Cene ne vključujejo carine.Morda vam bodo zaračunali stroške carinskih dajatev in davkov, prosimo preverite carinske politike na svoje mesto.Če davek ni obračunan po svoje navade, prosimo, nosi, plačuje davek je dolžnost vsakega državljana, stranke so odgovorne za po meri davkov.

Povratne Informacije & Pregledi

1. Če naše izdelke in storitve spoznati, upam, da ste nam lahko vse 5-zvezdic.Vaša podpora je, kaj bomo storili bolje. 2. Smo ohraniti visok standard za 100% zadovoljstvo!Povratne informacije so za nas zelo pomemben.Prosimo, da se obrnete na nas tik pred tem, da nas nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bomo lahko zadovoljivo odpraviti vaše pomisleke. 3. Prosim, ne pusti negativne povratne informacije, brez komunikacije.Hvala za vaše razumevanje vnaprej!

Miško Povezava Žično
Vmesnik USB
Certificiranje CE
Blagovna Znamka RedThunder
Uporablja predmet Za Igro
Tipkovnice Povezava Žično
Čas je, da trg Jul-18
Z Večpredstavnostna Funkcijske Tipke Da,
Podpira Človekovih Inženiring Da,
Vrsta Žično
Izdelkov Stanje Park
Poreklo CN(Izvora)
Optična Ločljivost 1000 DPI
Paket Da,
Številka Modela K50

Podobni izdelki