VIOFO A129 Plus Duo Avto DVR Dash Cam z Rear View Camera Avto Video Snemalnik Quad HD Night Vision Senzor Sony Dashcam z GPS

Nov izdelek

€138.48

€197.83

-31%

Oznake:

mikro xc, cam dash, 70mai xiaomi, lučka led, snemanje video, avto dobro, mijia, cubrebotas ciclismo, tdk micro sd kartico, kamera video

Ključne funkcije:

1. Vgrajen GPS modul GPS logger se uporablja za vključno s podatki o lokaciji pri snemanju video posnetkov.Uživajte in sledenje poti, ki prikazuje hitrost, pot in čas, podatki o predvajanju preko telefona ali računalnika. 2. Dual Channel 2K 1440P Spredaj + 1080P Zadnji Kanček Cam Podpira dual channel za snemanje pred ceste in nazaj na cesto.Jasno kakovosti slike če želite shraniti vsako podrobnost celovito. 3. Super Noč Različica Sony Starvis slikovni senzor prinaša izredne noč različica v primerjavi z drugimi senzor slike in zapise vsako podrobnost na noč.S FOV 1.6 in 140° široki kot za dual channel, je dashcam ohranja ravnovesje z širši pogled in odlično kakovost slike. 4. Dual-band Wi-Fi Vgrajen dual-band Wi-Fi za nastavitev dashcam kot tudi ogled, prenos in skupno rabo videa na VIOFO APP.2,4 GHz in 5GHz dual band Wi-Fi prinaša hitrejši hitrost prenosa, če želite prenašati videe v telefonu. 5. Napredni Parkirni Način A129 Plus Duo ima 3 modeli za parkiranje način,auto-dogodek odkrivanje in nizko bitno hitrost snemanja za izpolnjevanje različnih potreb v parkirišče.OPOMBA: eMMC shranjevanje se uporablja za začasno snemanje, in običajno zunanje pomnilniške kartice ni potrebna. 1. Ko je kartica sd vstavljena, jo bo uporabil eMMC, za snemanje pa bo obvestila uporabnika če želite vstaviti pomnilniško kartico. 2. Medtem ko kartica microSD ni uspelo kot pomnilnik napak, bo uporaba eMMC, za snemanje pa bo obvestila uporabnika če želite zamenjati pomnilniški kartici.Ne skrbite, fotoaparat ne more snemanje videa, medtem ko kartica microSD ni uspelo.Obstajata 2 možnosti za vas, eMMC 16GB in Ne izvajajo programe eMMC, prosimo, potrdite, preden boste kraj, da.

DUAL CHANNEL FULL HD POSNETKOV

Dvojno Sony Exmor Slikovni Senzorji v sprednji in zadnji del kamere, ki vam daje podrobne Full HD ločljivostjo snemanja z malo šuma v vseh svetlobnih pogojih.Ujemanje senzorjev, ki se uporabljajo v sprednjo in zadnjo kamero, tako da video podrobnosti in barv, bo tekmo, ko se prikaže zraven druge, oziroma pri uporabi PIP (Slika V Sliki).

SONY EXMOR R STARVIS SLIKOVNI SENZOR

Sony Exmor R Starvis Slikovni Senzor v A129 zapisov jasno, živahne barve, z bogato podrobnosti v skoraj vseh svetlobnih razmerah.

DUAL BAND 2,4 GHz & 5GHz WIFI

Dual-band Wi-Fi, kamera, ki je sposobna oddajati v enem od dveh različnih standardnih frekvenčna območja, možnost, da izkoristite 5 GHz na dual band kamere pomaga pri izogibanju brezžični motnje, tako A129 je bolj stabilen WiFi signala in hitreje WiFi hitrost.

2.0" HD ZASLON

2.0" HD zaslon omogoča enostavno nastavitev in predvajanje posnetkov, kot prikladen nadomestek za uporabo omrežja Wi-Fi in pametni.

ZUNANJI GPS

Zunanji GPS modul omogoča snemanje hitrost in pot podatkov v video datoteko, ki omogoča združljiv gledalci prikaza podatkov na predvajanje.To bo tudi obdržati fotoaparata ura je sinhronizirana s sistemom GPS času, tako da video datotek, ki so pravilno časovno žigosan.

PARKIRANJE NAČIN

Varstvo ves čas, s snemanja, ki sproži gibanje in vpliv zaznavanja.

CPL Filter(OPCIJA)

Dodatni CPL (Krožni Polarizirajočega Objektiv) se lahko uporablja za zmanjšanje odsevov in bleščanja od steklo in cestnih površin, ki lahko drugače škodo, kakovost slike, ta deluje na enak način kot polarizirana sončna očala.

Bluetooth DALJINSKO upravljanje

Z Bluetooth daljinski upravljalnik nameščen na primerni lokaciji na vaši armaturni plošči, boste lahko varno zaščito pomembnih dogodkov, od tega, da prepisana, ne da bi potrebovali, da bi vaše oči s ceste. (IZBIRNO)

KONDENZATOR NAPAJANJE

Kondenzator napajanje ima širši razpon temperature in daljšo življenjsko dobo, kot kamere, ki uporabljajo baterije, ki daje zanesljivo delovanje v toploto Avstralskega poletja in zamrznjena Aljaski zime.

Package Seznama

• 1 x A129 Plus pred Kamero • 1 x A129 Plus Kamera Zadaj • 1 x Kamera Zadaj Kabel 6m • 1 x Avto Polnilec • 1 x Mini USB Podatkovni Kabel • 2 x 3M Nalepko za Sprednjo Kamero • 2 x 3M Nalepke za Kamero Zadaj • 5 x Posnetki • 1 x Nastavek za Kamero Zadaj • 1 x Trim Odstranitev Orodje • 1 x Uporabniški Priročnik Dodatna oprema: CPL, HK3, Bluetooth Daljinsko upravljanje, Micro SD, 55 cm Vzvratna Kamera-Kabel

Storitev:

Poškodovano pri dostavi:Če je škodo na paket, ali če blaga ni na voljo, prosimo, da se ohrani prvotna dostava karton in kontaktirajte nas takoj zato, da bomo lahko izda škodo terjatev z nosilca.Prosim, ne vrne blaga, ne da bi šel skozi ta postopek, kot je to zamude zamenjavo naročila.Manjkajoče elemente:Vse manjkajoče elemente terjatve morajo biti sporočene v roku treh delovnih dni za dostavo.Stik z nami, da poročilo, a manjkajoč element iz vaše pošiljke.Garancija za izdelek:Od dneva nakupa, vse kamere so zajete eno leto garancije, vsi dodatki so zajete 3 mesecev garancije.Vsak, ki Niso umetno kakovosti izdaje se lahko uporabljajo za zamenjavo.

OSD Jezik Turški
GPS logger Zunanjih
Parkiranje Način Podprte
Nabor vezij NT96670
Zaslon Na Dotik No
Postavka Vrsta Avto DVR
Certificiranje CE
Ločljivost Kamere 2560x1440
Video Codec H. in H. 264 265
Video Kodo H. 264
Velikost Zaslona 3"
Kamera Zadaj, Senzor Sony Starvis Senzor 2MP IMX307
Max Zunanji Pomnilnik 256G
Sličic Na Sekundo 30
Izvirni Paket Da,
Poreklo CN(Izvora)
Slikovni Senzor Sony IMX335
Zorni Kot 105°-140°
Gps Modul Vgrajeno
Slikovnih pik 500Mega
Število Leč 2
Nazivna Moč DC 5.0 V/1A
G-Senzor & Zaznavanje Gibanja Podprte
Video Format mp4
Objektiv F1.6 Zaslonke 7 Elementov Steklo Objektiva
Obratovalna Temperatura -10°C - 65°C
Sprednja Kamera Senzor Sony Starvis 5MP Senzor IMX335
Proizvajalec Čipov Novatek
Wi-Fi Vgrajen (802.11 n 2,4 GHz / 802.11 ac 5GHz Dual band)
Vmesnik USB2.0
Skupščina Način Prenosni Snemalnik
Pomnilniška Kartica Reding Hitrost Razred 10
Blagovna Znamka viofo
Baterija NOBEN
Zaslon razmerje 4
Posebne Funkcije Bluetooth
Življenjska Doba Baterije '
Zaslon LCD
Kamera Zadaj Da,

Podobni izdelki