Hikvision Združljiv Anpviz 4K 8MP POE IP Kamera Dome Varnostna Kamera na Prostem vgrajeni Mikrofon za Zvok IP66 Onvif 30 m IR

Nov izdelek

€63.12

€85.29

-26%

Oznake:

varstvo varnostne kamere, 4k delovanje fotoaparata, fotoaparat secur, tv, fotoaparat reolink, kamera onvif, kamera ip dahua, poe injektor, bakrene žice, kamera ip wifi

①Hikvision Združljiv Anpviz 8MP H. 265 IR Dome POE IP Kamera, Mikrofon, Audio, Night Vision 98ft, Gibanja, Opozorilo, Vodotesen IP66 Zaprtih prostorih/na Prostem ONVIF Skladna, širokokotni 2,8 mm Objektiv, ki je Združljiv Z Hikvision (Play in Vtič) Dahua, Amcrest, LTS, Laview, GW, TVT, Qsee, Lorex, Swann in drugih tretjih oseb ②Camera številko modela in Objektiv IPC-B280G-S (8MP Sive Barve Z Avdio-2,8 mm objektiv ) IPC-B280W-S (8MP Beli Barvi Z Audio, 2,8 mm objektiv ) ③ Hikvision Wall Mount DS-1258ZJ in DS-1272ZI-110 Dodatni ④Material: Vse-kovinsko ⑤One barvno možnost za vas: Siva in Bela Barva Neobvezno ⑥For kupovanja in kit prilagoditi, vljudno prosim, obrnite na nas pred nakupom ⑦Available v NAS in KN skladišče. ⑧3 poslovne delovnih dni, čas postopka v NAS in CN!!!Obvestilo: 1. Davek & Duty : nudimo brezplačno dostavo za večino držav, vendar ne zajema nobenih dolžnosti in davkov.Carine in DDV od blaga, ki niso vključeni v ceno.Nismo prepričani, če bi plačilo carine.To je odvisno od zakonodaje države, ki jo moramo ubogati.Kupci morali plačati Dajatve & Davek, ko je napolnjena do kupca carine, hvala 2. Daljinsko Fee : samoti z doplačilom zaračuna za mednarodne in domače pošiljke v oddaljenih območjih.Če je vaš naslov, ki je definiran kot oddaljeno območje za Mednarodno Express, boste morali plačati dodatne daljavo z doplačilom.Ali lahko nam drug naslov, ki ni oddaljeno.Hvala za vaše sodelovanje! 3. Vljudno Opomni : ruski in Brazilski prijatelji, prosim, ne pozabite, da pripomba osebno Davčno osebna izkaznica ali Potni list informacije če imate upanje, da uporabite Express (kot Pk-termeptuj.si Premium Dostava in DHL).Drugače, Pk-termeptuj.si ne dovolite nam, da uporabite ta načina ladijskega prometa pri urejanju pošiljko.

Super HD, 8MP Visoke Ločljivosti 8MP z visoko ločljivostjo, veliko bolj jasno kot 5MP in 2MP.Vse kamere, ki zagotavlja neverjetno svetlo in v pravi barvi, ki omogoča, da vidite vse predmete, ki zelo jasno.

Save $70 na Trdi Disk

V H. 265 standard kodiranja omogoča snemanje do 4-krat dlje kot H. 264 z enako HDD

POE-Enostavna Namestitev, Tudi za Začetnike pravi play in plug varnost!To zunanja oblika POE (Power over Ethernet), z enim kabel, ki povezuje vsakega IP kamera za NVR tako za napajanje in video in enega prenosnega.Enostavno ožičenje - ožičenje proces ne more biti enostavnejši za domače mojstre in začetnike

One-way Audio podpora za To 8MP video nadzorna kamera je vgrajena v eno-way Audio funkcijo.Dvigni glas okoli, in dobili jasen glas na otherside.

Pametne Funkcije Za Zaznavanje Gibanja

Kadar je nevarnost, da se odkrije, ta nadzorna kamera se sproži opozorila, ki jih takoj pošiljanje opoz. na e-pošto in potiskanje obvestila za vašo napravo.Lahko ustvarite posebne gibanja odkrivanje območja za spremljanje nekaterih področij, kot želite.Lahko prilagodite občutljivost zaznavanja gibanja za zmanjšanje lažnih alarmov.

Plug & Play z Hikvision NVR-Hikvision Odjemalec iVMS-4200 podprte Predstavljeni s Hikvision Zasebnih Protokola, to Anpviz 8MP dome kamera je lahko Plug & Play z Hikvision NVR.Enostaven za uporabo, tudi za začetnike.

Uporabi Nastavitve Snemanja

Kot slike predlagal zgoraj, je ta dome kamera max.resolucija je 8MP ( 3840 * 2160 ).Po priključitvi na NVR, lahko izberete ločljivost snemanja in snemanje v ločljivosti max podporo tudi 3840 * 2160

Connectable do Tretje Stranke Snemalniki Kot vse Anpviz varnostne kamere sistem podpira ONVIF protokola, to je connectable do tretje stranke video snemalnike.Da bi polno igrajo na funkcionalne prednosti kamere, smo bolj priporočam, da uporabljate Hikvision diktafona ali Anpviz diktafon!

Nove Dodane DHCP (Protokol za Dinamično Konfiguracijo Gostitelja)

Dinamični Protokol nastavitev gostiteljev (DHCP) je sestavni del omrežja in nadzora kaj IP naslove naprav prejeli, tako da lahko komunicirajo z internetom.Ponavadi, IP naloga je avtomatsko, ampak če vaš fotoaparat ali drugih naprav, ki potrebujejo statičnega Ip-je, nato ga bom bolj priročno za uporabo DHCP.Hvala za DHCP, ta video nadzorna kamera compacity je močnejši.

Visoka Kakovost Night Vision Z LED Luči in izboljšano infrardeče sevanje za 24-urni nadzor, 8mp fotoaparatom zagotoviti jasno, night vision, do 98ft dolge razdalje (glede na okolje) širokokotni 2,8 mm Objektiv

Manjše leče, ki so znani kot širokokotni objektivi, ki proizvajajo večje vidno polje, kot fotoaparati z večjim objektivom.So ujeti veliko območje, čeprav predmeti bodo prikazani manjše v sliko.Širokokotni objektivi so namenjeni za spremljanje velikih področjih, kot so: 24/7 Zanesljiva Snemanja, Če imate veliko varnostne kamere ali, če želite, 24/7 zanesljiva snemanje, Anpviz NVR lahko vaša najboljša izbira.V NVR deluje odlično in učinkovito s fotoaparati za round-the-clock spremljanje in snemanje za vaš dom in poslovne varnosti in nadzora.

Vodotesen IP66 Zaprtih prostorih/ na Prostem

Aluminij zlitine telo in stanovanj bi IP kamera z IP66 nepremočljiva rating.Ta kupola na prostem nadzorna kamera deluje brezhibno zunaj, tudi v težkih vremenskih razmerah.

Brezplačne Posodobitve Vdelane programske opreme Brezplačno Hikvision/ Anpviz posodobitev strojne programske opreme omogoča, da vaša varnost NVR/ Kamera tekočem z up-to-datum značilnosti, kot tudi določitev koli napake ali glitches.

Uporabite za Več Priložnostih

Pogosto uporabljajo za različnih okoljih, kot doma, soba za sestanke, skladišča, nakupovalni center in tako naprej.IP security system je zelo enostaven za uporabo, je najboljša izbira za vaše življenje.

TF Kartica NOBEN
Slog Dome Kamera
Poreklo CN(Izvora)
Zorni Kot 85°
Omrežni Vmesnik RJ-45 10/100Mb Utp Reža
Stenski Nosilec Strani
Varnostne kamere na prostem ip kamera na Prostem
Objektiv (mm) 2,8 mm
Tehnologija Infrardeči
Blagovna Znamka anpviz
Audio Izhod NOBEN
Podprti Operacijski Sistemi windows 8
Shranjevanje NOBEN
Vrsta IP Kamera
Posebne Funkcije Vodotesno / Vremensko
IP Kamera 4K IP Kamere
Milijona slikovnih pik 8MP
Podprte Mobilne Sisteme ios
Napajanje S POE tehnologijo
Senzor CMOS
barve Bela
Senzor Blagovne Znamke Sony
IR Razdalja(m) 30 m
Številka Modela IPC-D280G-S/IPC-D280W-S
Povezovanje IP/Žično Omrežje
Namestitev Strani
Napajanje(V) DC 12V
Visoke Ločljivosti 8.0 milijona slikovnih Pik
Opozorilo Dejanje E-Fotografija
Stiskanje Video Format H. 265

Podobni izdelki