Čipke Jopič 2 Delni Set Ženske Kvačkanje Kombinezon 2020 Poletje Dolg Rokav Širok Noge, Hlače, Obleke, Seksi Oblačila Kostum Camisetas B073

Nov izdelek

€15.65

€34.02

-54%

Oznake:

Kvačkanje Kavelj, hlače obleka ženske, brezrokavnik ženske blazerji, jopič ženske, 2 delni komplet ženske, chique, jakna tweed, kvačkanje hlač, koks pijačo, ženske obleke overals, ženska obleka sise

Opozorilo : 1. Izberite Velikost : prosimo, da dosledno sledite velikost grafikona, da izberete velikost.Ne izberite neposredno po svoje navade. 2. Velikost Allwance : Velikost, merjeno s sebe, včasih ima nekaj napak, vendar vedno v okviru 3 cm. 3. Azijske Velikost : naše velikost AZIJSKIH VELIKOSTI , je lahko manjše od AMERIŠKIH/Evropskih VELIKOSTI , Prosimo, preberite naše velikost podrobnosti premislite, preden da izdelek .

Azijske Velikost

Ramenski

(cm)

Bankrot

(cm)

Pas

(cm)

Kolk

(cm)

Vrhovi Dolžina /Hlače Lemgth

(cm)

Rokav

( cm)

S 37 88 66

90 68/101 58

M 38 92 70

94 69/102 59

L 39 96 74

98 70/103 60

XL 40 100 78

102 71/104 61

PLAČILO:

Preden vaše naročilo,prosimo, potrdite podrobnosti z nami, če imate na zahtevo na predmete.Prosimo, da plačilo v roku 3 dni od naročila, če je to mogoče.

POŠILJKE:

1.Priprava Čas:potrebujemo 3-5 delovnih dni za pripravo vaše naročilo glede na naše numberous naročil vsak dan.

2.Prosimo, še enkrat preverite vaš naslov, ko se vpišete v Pk-termeptuj.si,če jo želite spremeniti, preden smo jih ladja, si,prosimo opazite, nam novi naslov.

3.O Carinskih Dajatev

V obravnavo naših kupcev koristi,Smo prisiljeni, da ladja vaše naročilo za redne pošte.

Prosimo za razumevanje,vendar pa carine je izven našega nadzora, ne moremo jamčiti, št davek, pristojbino, in ne prevzemajo nobene davčne pristojbine.Smo iskreno se opravičujemo za morebitne nevšečnosti to lahko povzroči vas.

POVRATNE informacije:

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve,prosim, pustite vaše postive povratne informacije in 5 zvezdic.

2.Če ne boste zadovoljni naših izdelkov,pls obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije.zagotavljamo vam bomo 100% slove nobenih težav za vas in da ste zadovoljni.

STORITEV:

1.Nam je mar za naše cenjene stranke,in bodo vedno poskušali pomagati,upam, da se vzpostavi dolgoročno poslovanje z vami.

2.Prosimo, da nas kontaktirate po TRADEMANGGER pred odhodom negativne povratne informacije ali odpiranje in reševanje na spletnem mestu.Prosimo, da nam priložnost, da odpravite vse težave.

Vzorec Tipa Trdna
Rokav Dolžina(cm) Polno
Dekoracijo vzorec
Zapiranje Tip Beloprsi Singl
Spol ŽENSKE
Številka Modela Ženska Jumpsuits
Blagovna Znamka HYGYXX
Hlače Dolžina(cm) Celotno Dolžino
Material Poliester
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Sopihanje Zapiranje Tip Elastični Pas
Rokav Slog Redni
Ovratnik O-Vratu
Oblačila Dolžina Redni
Slog Priložnostne

Podobni izdelki