Udobje Dihanje 2-v-1 Hip Trebuh Shapewear Visoko Pasu Nemoteno Dihanje Plen Dvigalo Trebuh Nadzor S-Krivulja Kiparstvo Nova

Nov izdelek

€10.12

Oznake:

odprite mednožje pasu oblikovalec, obraza parnik, plen hlače golimi, razrezane visoka vitka hlače, moško ritko hlače, oblikovalec, 2 v 1 moške kratke, siva plen hlače, vzponi vitka hlače, kratek športni ženska

Udobje Dihanje 2-v-1 Hip Trebuh Shapewear Visoko Pasu Nemoteno Dihanje Plen Dvigalo Trebuh Nadzor S-Krivulja Kiparstvo Opis:

Značilnosti:

Plen Dvigalo: Hitra rit-dviganje slog za zaostritev svoje dno in premor in dvignite zadnjico naravno, vam zadnjici krivulje, ki ste jih vedno želeli.

Trebuh-Kroćenje: Visok pas, trebuh nadzorom zasnove, s 360-stopinjsko zaostrovanje učinek, smooths iz izboklini in popolnoma ima v vaš trebuh in pasu.Obrisi vaš pas in vam daje udobno varnostno podporo.

S-Krivulja Kiparstvo: Slims vaša pasu, zaklene vaš trebuh maščobe, nadzoruje vaš trebuh, torbica, napenja vaša stegna, vam vitko linijo.

Elastična in Najboljše Stiskanje : Štiri-smerna raztegljiva tkanina zagotavlja udobje.Počuti kot nič ni!Obris vašega telesa, ko dodelitvijo imate celoten obseg gibanja brez omejitev.

Anti-Vozni Design: Edinstveno zasnovo, ki ne samo, da poravna svoj pas, boki pa tudi turistov v kraju, da se prepreči vozni navzdol.

Vse Dan Nositi Udobje: iz premium stretch tkanine, ki zagotavlja vlago wicking, prijazen do kože, lahek in dihanje.

Brezšivne za Vse Priložnosti : vas Naredi videti dobro s tem, da neviden pod vsako obleko ali hlače; kot nalašč, da se boste bolj lepa v vsakem priložnosti, kot so poroka, delo, vaja in še več.

Za Vse Telo Vrste : Obleke za vse dame, ki želijo ostati v formi, kot so urad dama, poporodna mama, ali želite izgubo trebuh maščobe.

Obvestilo:

Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in luči v očeh

Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja

Azijske velikost je manjša od eu/zda/vb velikost,prosim, primerjajte podrobno velikosti s tvojimi pred nakupom.

Specifikacija:

Material:Najlon,Spandex

Velikost Pasu Strani, Dolžina Nog, Odpiranje

M/L:52 cm 45 cm 15 cm

XL/2XL:56 cm 47 cm 16 cm

3XL/4XL:60 cm 49 cm 17 cm

Paket Vključuje:

1x Shapewear

Funkcije 1 plen dvigalo
Blagovna Znamka Swokii
Številka Modela Shapewear
Fit Tip Skinny
Vzorec Tipa Trdna
Postavka Vrsta Hlače
Pas Tip visoko
Značilnosti 2 Trebuh-Kroćenje
Funkcije 3 S-Krivulja Kiparstvo
Spol ŽENSKE
Material Spandex

Podobni izdelki