20pcs/veliko 5.8*4.5*1.5 cm prazen majhen Kovinski šatulji Mini Tin embalaža škatle za shranjevanje srebrno Posodo organizator Preživetje s pokrovom

Nov izdelek

€14.51

Oznake:

ekoa pill box, bebe prerojeni 25 cm, lutka glavo z ličila, ika shranjevanje, 13 bjd lutka, hoomai, ki so prerojeni, bjd fotografija, bento polje kosilo, polje storag, moške darila polje

20pcs/veliko 5.8*4.5*1.5 cm prazen majhen Kovinski šatulji Mini Tin embalaža škatle za shranjevanje srebrno Posodo organizator Preživetje s pokrovom:

1.material: tinplate

2.velikost: o L 5.8 cm* W4.5 cm*višina 1,5 cm

3.barva: zunaj je belo /Črno/srebrne barve ,kot pravi pic

4.DIOD:---20pcs/veliko

5.uporabite occation:poroka/božič/Korist darilo/digital card/nakit...držalo.

6. boste prejeli prazne pločevinke polje. .

Čas prihoda(Ocenjena)

Dostava:

1.Vaše naročilo bo dobro zapakirani za varnost in priložena v 48 urah, potem ko prejmemo vaše jasno plačilo.

2.Mi ladje postavka prek dostava način, kot ste choosed.Nudimo UPS,Fedex,in Izpolnjevanje z Pk-termeptuj.si za svojo izbiro.Če potrebujete drug način dostave,prosimo, da nas obvesti, preden se vaše plačilo.

3.Vse elemente je treba prejeti v roku 2 tednov ne več kot 4 tedne.Prosimo, da nas obvesti, če element ni prejela več kot 4 tedne in mi bo dal 100% zadovoljni rešitve.

Politika Vračanja:

1.Če niste prejeli element, več kot 30 dni po tem, ko boste plačali za to,se najprej obrnite na nas.Bomo dali ste 100% zadovoljni rešitve.

2.Če boste našli vse problemom kakovosti predmeta po tem, ko ga boste prejeli v roku 7 dni,pleae tudi nam pišite čim prej,pomagali vam bomo rešiti težavo.

3.Če niste popolnoma zadovoljni z nakupom,se boste lahko vrnili k nam za hitro izmenjavo ali bomo vračilo plačila.Ladijski promet pristojbina in zavarovanje ne vrača.

Povratne informacije:

Vaš komentar je zelo pomembno za naš poslovni uspeh.

1.Če ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami,vas prosimo, vzemite si minuto, da nam pozitivne povratne informacije s 5stars.

2.Če niste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo,prosimo, ne puščajte negativen nujno.Najprej obrnite na nas,se bomo potrudili, da odpravite težavo, in poskrbite, da boste zadovoljiti

Kontakt:

Če imate vprašanja,naše Storitve za Stranke štabi pozdravljam vas, da e-pošto.Trudimo se, da bi odgovorili na vsa vprašanja in odpravite vse težave kar se da hitro, kot je mogoče.

Vrsta Izvedenih Izdelka
Material Kovine
Postavka Vrsta Lutka Dodatki
BJD/SD Atribut Pribor
Blagovna Znamka Andralyn
Spol Unisex

Podobni izdelki