Amatt Grabežljivac Reacher Zložljive Grabežljivac Pick Up Vrtenjem Gripper Smeti Izbirnik Doseže Pripomočki Orodje Za Razširitev

Nov izdelek

€3.11

€4.09

-24%

Oznake:

izbirnik smeti, relea, pes ritko scooper, prilagodljiv oprijem, klitoris, leglo izbirnik, telefonsko vtičnico pop, nizko nogavic, razširitve kia, izbirnik vosek

Amatt Grabežljivac Reacher Zložljive Grabežljivac Pick Up Vrtenjem Gripper Smeti Izbirnik Doseže Pripomočki Orodje Za Razširitev

Značilnosti:

1.Izdelano iz kakovostne ABS in brušena rje dokaz aluminija,gumirani sesalna skodelice, zgrabi na predmete in jim onemogoča zdrs.

2. Ergonomsko oblikovana pištola sprožila in ročaj so enostavne za uporabo in zagotavljajo maksimalno udobje,ročaj velikosti 3,5 palca zelo udobje za uporabo.

3. razširitev grabežljivac reacher Ideja za invalidske vozičke in invalide ali starejše osebe za življenjsko delo dober pomočnik.

Opisi:

1.To doseže nevihte je kot nalašč večnamenski element za vsakič, ko se boste morda morali pomagati roko,je ta postavka boste dosegli vse, kar potrebujejo, ne da bi v truda.

Specifikacije:

Barva: srebrna in črna in rumena

Material: Aluminij zlitine

Paket Je Vključeno:

1 x Smeti Izbirnik orodje

Opombe:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2.Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Uporaba Drugo
Metlo Glavo Materiala Drugo
Smetišnico Materiala Drugo
Blagovna Znamka AMW
Metlo Materiala Drugo
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki