Bombažne Tkanine, Debel Barva Tekstilno Platno Tkanina Obrti Krpo DIY Šivanje Kavč Blazino Prtom Tkanine Na Meter Materiala

Nov izdelek

€9.94

€12.43

-21%

Oznake:

tkanine, kavč, navaden tkanine voskom, bombažne tkanine, keper, 3 m filter, bombažne tkanine, kavč, canva tkanine, tkanine keper, tkanine debel, material po dvorišču, voskom nepremočljiva tkanine

Foto Ozadje Ime: Perilo bombažne tkanine Funkcije: abrazijsko odporen, širina 150 cm, ročno diy tkanine Suitble za : priložnostih, kot so posteljnina, kavč, obloge, blazine, blazine, torbe, prti, namizni prti,tapetništvo, zavese.Vzorec: Tiskano Barva: Kot Slika Kažejo Velikost: glej grafikon(cut za roko, tako+-2 cm napaka) Opomba: 1. Zaradi razlike zaslona, dejanski predmet lahko malo drugačen od sliko, prosimo za razumevanje. 2. Zaradi ročnega merjenja, je lahko 1-2 cm napako.

O Ladijski:

Ko je skupni znesek, ki je pod $5, ki smo ga poslali blaga skozi izkaz paket, logističnih informacij, le skladbe domačih in tam bo se ne logistics informacije, ko blago zapusti državo izvora ,če bi jih želeli uporabiti anothercourier, vas prosimo, da nas o tem obvestite.Vendar ne odprete spora brez stika!

Povratne informacije:

1.Če obstajajo kakršne koli težave z našimi izdelek, ki ga lahko zahteva vrnitev ali povrnitev v roku 7 dni po prejemu izdelka.Vendar vas prosimo, da stik s službo za prvo pred vrnitvijo ali odprt spor,, bomo poskušali naši moči, da vam pomagamo.Hvala!

2.Postive povratne informacije in pet zvezd je zelo cenjeno če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitvami.

Gospodarske logistike paket prevoz čas je na splošno okoli 60 dni, prosimo, bodite potrpežljivi, na splošno pa lahko pride ob pravem času, ampak, če varstvu obdobje se je izteklo, smo se lahko podaljša za varstvo obdobju ali za ponovno dostavo ali nadomestila, če obstaja kakršen koli problem, prosimo, Obrnite na nas in z veseljem vam bomo pomagali.Če ne boste prejeli paket po običajni čas, se obrnite na nas za inšpekcijski pregled.

- -_- - - -_- -

- -_- - - -_- -

Nastavite Vrsto No
Širina 150cm
vzorec Navaden Barvanih
Blagovna Znamka dotika nego
Vrsta Izdelka Druge Tkanine
Pletene Tip Votek
Sestavine vsebine 100%
postopek barvanje
Funkcija Odporno Na Obrabo
Tehnika Tkanine
Material Bombaž
Vrsta Platno Tkanina
Vrsta Debelo No
Slog Kepra

Podobni izdelki