Duplo Tehnika Policijskih Vozil, Modra Model Velik obseg Izobraževanja Igrače Za Otroke Darila DIY Združljiv Duploed Mesto gradniki

Nov izdelek

€3.72

€5.47

-32%

Oznake:

avto lego, lutka doraemon, accessori za avto, blok tehnika, duplo vlak, čebela plošča, avto nalepke, avto doraemon, blok duplo, blok avto

Opisi:

100% čisto nov, visoko kakovost

Izdelani iz okolju prijaznih materialov

Package:ni original škatli,novo, v zaprti torbi.(Ker je originalna škatla ni dobro za dolge razdalje dostave)

Paket vključuje:

1 kos kot slike prikazujejo.

Opombe:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

Duplo Tehnika Policijskih Vozil, Modra Model Velik obseg Izobraževanja Igrače Za Otroke Darila DIY Združljiv Duploed Mesto gradniki

Opozorilo:

Potrebujete DIY, ki ga sami zgraditi igrača.Super za otroke, igranje in študiju.

Imamo dovolj zalog za podporo kupcev v večjih količinah.Dobrodošli na debelo.Če imate dodatna vprašanja, vas prosimo, dovolite mi, da vem.Hvala!

Poprodajne storitve:

Dragi prijatelj

Prosimo, preverite celovitost izdelka, ko prejmete paket.

Proizvode z napako, mora nas o tem obvestite o okvarjeni del v roku 3 dni.Prosimo, vrnite na svoje stroške v roku 1 tedna po prejetju izdelka.Bomo poskrbeli za novega za vas takoj. (Morate vključiti vse originalne predmete v resaleable država, hvala).

Če potrebujete povračilo denarja, le z navedbo cen element, ki lahko povrne.Kupec je odgovoren za shipping stroški pošiljanja izdelka.

Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom nevtralne ali negativne povratne informacije.Kot resen in odgovoren prodajalec,, bomo poskušali naši moči, da reši svoj problem.Vaši komentarji so zelo pomembni za uspeh našega podjetja.Če ste zadovoljni z nakupom in našimi storitvami, vas prosimo, vzemite si trenutek, da nam pozitivne povratne informacije s skupno podrobna ocena prodaje (DSR) 5.

Opomba: ocena pod 5 lahko povzroči, da nas v slabem stanju.Hvala!

Če imate kakršna koli vprašanja, jih lahko najdete nas.Zaradi geografske časovna razlika, bomo odzvali na problem v roku 24 ur, razen pomembno, počitnice, praznike in vikende.Upam, da bomo lahko pogajanja in reševanje kakršna koli vprašanja o nakupovanju.

Prosimo, zbiranje in bodite pozorni na naših trgovinah, bomo pogosto pojdite na nove izdelke in držite promocije, in končno, želim vam srečno nakupovanje in srečno življenje.Hvala!

Certificiranje 3C
Številka Modela Velika Velikost Mesta Policijsko Vozilo Techinic Vozila, Model Set
Spol Unisex
Plastični Blok Oblika Samozapiralni Opeke
Črtna koda No
Plastika Tip ABS
Opozorilo Ne jej. Mesto Gradniki Igrača Velika Velikost Duplo Prehiter Avto
Blagovna Znamka LEQUMOC
Material Plastični
Vrsta BLOKI
3C Certifikat
Poreklo CN(Izvora)
Starostni Razpon > 3 let

Podobni izdelki