Beaded Večerne Obleke Luksuzni Siva/Šampanjec Morska Deklica Kristalno Zamah Vlak Dolge Rokave Sivo Odklon Vratu Maturantski Formalno Stranko Obleke

Nov izdelek

€115.32

€144.15

-21%

Oznake:

dolgo večerno obleko sleve, membrana noge kape, ženska obleka, mala oblek, dolgo črno obleko, ples stranka obleke, ženske večer, tounge stranke obleke, lo večerne obleke, obleko formalno, maturantski ples obleke

Stranka Kažejo

Velikost Grafikona

Prikaz Izdelka

Opomba Toplo opomnika 1: ko izberete to obleko, prosim, primerjajte velikost s spodaj velikost skrbno.Prav tako lahko prosite lokalnega meri primerni za vas, če vaše telo velikost spremembe včasih.Toplo opomnik 2: Če si želite drugo velikost/ druge barve, se prosimo obrnite na službo za pomoč, da lahko preverite.Po meri narejeni, prosimo, razširiti ladjo iz časa.Toplo opomnik 3: lahko podaljša ladjo iz časa in se tudi lahko obrnete na storitve za stranke, da vam pomaga, da se podaljša čas dostave.Želijo Našo ponudbo in storitve lahko pomaga vam in želim vas in nas imajo dobro sodelovanje.Dobrodošli na debelo in spusti-dostava.Če imate trgovina/shop v vaši državi, Morda vam lahko pomaga, da boste bolj in dal predlog o hot prodaja elementov.Komunikacijo iz srca. :) Prevoz

***Mednarodni Kupce Prosimo, Upoštevajte:

(a) Uvozne dajatve, davke in dajatve, ki niso vključeni v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

(b) Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj ti dodatni stroški bodo pred naročanja/nakupa.

(c) Ti stroški so običajno zbrani jih dali tovorni promet (dostava) podjetje ali ko vas poberem predmet up – ne mešaj jih za dodatne stroške dostave.

O Nas

Čeprav mi Pk-termeptuj.si trgovine, ne dolgo časa,smo poročne obleke in posebne priložnosti obleke itd design in proizvodno podjetje že več kot 10 let,večino del naše poslovne prakse je izdelava poročne oblek za ZDA, združenem KRALJESTVU, Nemčiji in drugih Evropi področjih.Vsi naši izdelki so narejeni iz vrhunskih materialov(saten, šifon, organza, tila, taffeta, georgette, svila, poliester, itd),in z zelo dobre izdelave.Prosimo, da samo zaupajte nam boste 100% zadovoljni z našimi izdelki in storitve.

Politika Vračanja

Smo enostavno vrnite/exchange proces!Lahko se vrne v to postavko za polno nadomestilo (brez stroškov prevoza).

E.Izdelek mora biti unworn in samo poskušal na fit in velikosti.

Nadomestilo za : Rabljena, Parfumirani ali Spremenjene oblačila.

F. Postavka morate vrniti(pomeni, da se uporablja in začel vrniti)v roku 7 dni od potrditve dostave.To je kupce " odgovornost za plačilo vrnitvi ali exchange poštne stroške.

BREZ Nadomestila : Nad 7 Dni še vedno ni vrnil.

G. Ko vas da vrniti, prosimo vključujejo seznanil z vaše ime, naslov in številko naročila,kratek opis razloga za vrnitev.

O Povratne Informacije

Povratne informacije so pomembne za vas in nas, če ste zadovoljni z našimi elementov in storitev, prosimo, da Objavite dobre povratne informacije za nas, Bomo to za vas tudi, če ste nezadovoljni z našo elemente, prosim, ne nam negativnih povratnih informacij takoj, se najprej obrnite na nas, Ne glede na to, kaj se zgodi , prepričani Smo, da bomo lahko našli najboljši način, da rešite problem .Če ne, Post Negativne povratne Ni prepozno.Hvala vam za vaše razumevanje.

Rokav Slog Skp Rokavi
Dekoracijo Sequined
Vlak Dimnikar Vlak
Izrez zajemalka
Silhueta Trobenta / Morska Deklica
Zgrajena v Modrc Da,
Priložnosti Formalno Večer
Številka Modela z-180727002
Slike Dejanske Da,
Rokav Dolžina(cm) Polno
Material Akril
Pasu Naravni
Blagovna Znamka SPREHOD OB VAS,
Vrsta Tkanine Til
Modni Element letnik
Dolžina Obleke Tla-Dolžina
Postavka Vrsta Večerne Obleke
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki