SEXYWG Poporodna Trebuh Ovijte Pas Trener Recovery Podporo Medenice Pasu Telo Oblikovalec Nevidno Udoben Perilo 6 Vrstic Kavelj

Nov izdelek

€6.45

€12.90

-50%

Oznake:

body wrap, 3 1 poporodna telo oblikovalec, nastavljiv porodniškega podporo pasu, zlata rose nalepka, rojstvo porodniškega pasu, poporodna, porodniški trebuh razredi, trebuh nosečnice, porodniški spodnje perilo za otroke, post partum spodnje perilo

ZNAČILNOSTI:

MATERIAL: 86.5% poliester+13.5% spandex.dihanje očesa, 6 Vrstic kavelj in oči, za večji nastavljiva, 7 Jekla kosti za podjetje, nadzor in les podporo.

Izdelek Trupa: 30 cm.

Barva: Črna, Bež Barve.

Velikosti: S-XXXL.

【Oprijetim & Zdravo nošenje】Naše pasu pasu po porodu shapewear združuje prednosti 3 v 1 postnatalni trebuh obloge in ima nove spremembe.To zunanja oblika z visoko elastična, mehka, dihanje tkanine , doseganje snug fit in zdravo trebuh/medenico stiskanje.S 3 vrstic kljuke na sprednji strani, lahko prilagodite tesnjenje, kot je treba.

【Uporabljajo ljudje in Hi-pas nadzor】Ta pas brivnik pasu sprejme visoko pasu, design, ki zagotavlja trdno trebuh, stiskanje, ne zajetno telo.Shujševalni girdle spodnje perilo je idealno za ženske po nosečnosti in ljudem, ki želijo ustvariti nevidno mehek slika skladu z lepo obleko, ki jih skriva maščobe okoli pasu, hrbet in trebuh.

【Nazaj podpori in Pravilno držo】pasu trener podporo pasu za ženske je izdelana s jekla kosti okrog, ponuja udoben ledvenih nazaj podporo, da bi okrepil svoj položaj in lajšanje bolečine v hrbtu.To naredi vaš celulit pritrdite,gladko polt in izboklini in se izognili iz voznega pasu navzgor.

【Pomaga pri okrevanju & Preprečevanje organ droop】je potrebno za ženske nositi poporodno okrevanje trebušne veziva, kot jo lahko dajo mame trebuha nadzor, pas/nazaj podporo, zmanjšanje otekline in napihnjenost po povzetju, pospeši c-oddelek celjenju ran, preprečevanje organov, kože iz povešanje, lajšanje bolečine, čutil v boke in medenico ameliorat, krčenje maternice navzdol, da ga je normalne velikosti.

【Ohrani svojo obliko, za dolgo časa】perilo body shaper dodaja, visoka elastičnost tkanine, ki se lahko raztezajo prosto in to je, ni enostavno, da v formi.Prisili ga pritrdite svojo zadnjico in dvignite boke, da svojo rit videti večji in bolj seksi.Ročno pranje v hladni vodi in visi suh zrak so zelo priporočljivo.

1.Lahko uporabite kreditne kartice, WebMoney, TT nakazila, Western Union, Qiwi denarnice, Brazilija Boleto, SOFORT Bančništvo, Paypal plačilo.

2.Vsa plačila s kreditno kartico je treba preveriti z Pk-termeptuj.si, traja 1-2 uri.

3.Če izberete Boleto plačilo, to ponavadi traja do 1-2 dni pred plačilom je uspešen.

1.Spoštovani, bomo poslali postavke v 1 - 5 dni ( delovnih dni ) po prejemu plačila.

2.Na splošno, bomo poslali te postavke ste ga Prodajalca način dostave, medtem ko bo posodobitev sledenje podatkov v 3-5 dneh po dobavi je to običajno, lahko spremljate na spletni strani z namenom podrobnosti.

3.Prav tako lahko izberete hitre prevoze način, kot so DHL, EMS,FEDFEX, TNT ali UPS, vendar boste morali plačati za tovorni promet.

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite vaše pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, in 5 zvezdic za podrobno oceno vašega naročila.Ko ste nam kažejo screenshot tako 5 zvezdic, vam bomo POPUST za vaš naslednji naročila.

2.Če ne boste zadovoljni naše porducts, pls obrnite na nas, preden se odpravite nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije.Zagotavljamo vam bomo 100% slove vsak problem za vas.

3.Prosimo, pišite nam befor šolanja negativne povratne informacije ali odpiranje koli spor, ki se na spletnem mestu.

*Komuniciranje je najboljši način za reševanje težav.

Blagovna Znamka SEXYWG
nazaj pasu pasu girdle pregancy pasu
Ime Oddelka Porodniški
telo oblikovalec vitek pas hujšanje girdle
Številka Modela SF8110
trebuh razredi in podporo za hrbet ženske pas za nadzor TREBUH RAZREDI IN NAZAJ PODPORO za materinstva
hujšanje cincher pas nadzor pasu girdle
poporodna pas, trebuh razredi Body shaper
Spol ŽENSKE
Postavka Vrsta Trebuh Razredi In Podpora
Shapewear brezšivne pasu nadzor
poporodna band wasit cincher plus velikost s kavljem
ljubezen ročaj nadzor waist shaper
nazaj podporo pravilna drža
Vrsta Tkanine Kepra
Barvni Slog Naravne Barve
nadzor trebuh maščobe izguba teže, hujšanje pasu
Material Spandex

Podobni izdelki