Trgovina Profesionalna Mikrovalovna Peč Kompleti 3pcs set Za DIY Stekleni Nakit

Nov izdelek

€26.52

Oznake:

stekla mikrovalovna peč, peči, najcenejši mikrovalovna peč, mikrovalovne peči, keramični električni peči, steklo peči, keramična peč, keramični električni peči, mikrovalovna peč, stol zajec

DIY svoj stekleni nakit od zdaj na

Mikrovalovni peči je naprava, ki crafters uporabo na ogenj majhne umetniške projekte v mikrovalovni pečici.Medtem ko so nekateri crafters uporabo na ogenj keramike ali proces, plemenite kovine, gline, najbolj pogosta uporaba je za varovalko majhne koščke stekla, kot del nakit-čanja.Ta tip peči ima številne prednosti, in sicer, stroški, čas, učinkovitost in udobje.So valjaste oblike in je sestavljen iz osnove kos in pokrov izdelana iz kombinacije keramični in ognjevzdržne plošče.Ognjevzdržni odbor je material, ki lahko zdrži visoke temperature in deluje kot izolator.Narejen je iz Bio Topno vlakno,ki je ultra lahka in nenevarne.Pokrov ima posebno črna prevleka v notranjosti, ki omogoča, da pridobijo izjemno visoke temperature v notranjosti peči, povzroča stekla, da stopijo v nekaj minutah.

Plačilo

1.Smo raje plačilo preko DEPOZITNI ki je varen način za vas.Pred plačilom vas prosimo, prepričajte se, da je naslov za dostavo,poštno številko in Povedal, številka pravilna,Hvala.

2.Naša cena ne vključuje davkov,DDV ali drugih skritih stroškov.Da bi vam zagotovili plačati minimalni davek,bomo razglasi kot "darilo"ali "vzorec" z nizko vrednost.

Pošiljko

Vse brezplačna dostava blaga, ki bodo dobavljeni z HK post air mail,običajno dostava čas je 10-20days.Če potrebujete druge pošiljke metoda, lahko izberete sami, kot so EMS,UPS,FEDEX,DHL in podobno, imamo tudi popust teh shipping company.Tako pls pošlji sporočilo ali nas kontaktirajte po TradeManager, če bi, preden ste plačali, in mi bo spremenila cena ustrezno.Hvala, ker ste.

Vrnitev

1. Za kateregakoli razloga ne boste zadovoljni z postavk,smo sprejeli donose in izmenjave v roku 7 dni po tem, ko ste prejeli vaše točke in jih bo opravljal vrniti ladijskega stroškov.Bomo obdelali vrnete zahtevo v roku 2-5 dni po tem, ko smo prejeli vrnjenega artikla.

2. Če je predmet, ki je v okvari, prosimo, povejte nam takoj, da bi za zamenjavo ali popravilo.Če zamenjava ni na voljo, potem vračilo bo je tožena z originalnim načinom plačila.

Povratne informacije

Če ste zadovoljni z elementi in naših storitev,vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas 5stars pozitivne povratne informacije bomo z veseljem storijo enako za vas.Ampak, če imate kakršne koli dvome ali problbem,str najem obrnite na nas pred odhodom

nevtralno (3 zvezdice) ali negativna (1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in dopust vam srečno nakupovanje razpoloženje.Hvala za vašo veliko podporo!

Orodja Spletno nakupovanje
Številka Modela MAB1000
stekleni nakit Keramika
poceni peči Aliexpress.com
Material mikrovalovna peč
peči Promocija
orodje Avtomobilski
Poreklo CN(Izvora)
oprema stekleni nakit oprema
stekla orodja stekla jazz
taljenega stekla papir diy
Steklo steklena stena okvir za sliko

Podobni izdelki