4Pcs E27 Plamen, Žarnica Svetilka 85-265V LED Dinamični Ogenj Učinek Utripanja Noč Svetlobe Ustvarjalno Posnemanje Vrt Dekor Lučka

Nov izdelek

€4.38

€6.26

-31%

Oznake:

angel blazino, ledstrips gibanja, sty plazilcev, žarnice mi, električni lučka za sol, enwye led, ogenj lučka, žarnica e40, led žarnica, lučka

4x E27 Posnemanje Plamen, Žarnica Svetilka 85-265V LED Ogenj Učinek Utripanja Luči za Vrt, Bar Poroka Stranka Dekor

Opis:

1. 4 Načini Načrtovanja, Lahko Preusmerimo: LED plamen učinek svetilka je plamen simulacije način, dihanje način, splošno svetlobe način in težo odkrivanje način.Plamen žarnica učinek način se lahko spremeni po vsaki izklop za vklop.Ne glede na to, katero smer svetlobe, je na mestu, naš plamen vedno premika od spodaj navzgor kot pravi ogenj zaradi gravity sensor.

2. Razlikuje Od Drugih Plamen Svetilke: Naš plamen učinek svetilka je narejena iz mat črno plastiko, tako da boste lahko videli samo pretepanje plamen na noč.Naš plamen žarnice so krajši in širši od drugih plamen svetilke in so zato primerna za večino luči.

3. Varnost in Zelene Energije Prihranek: Brez škodljivih snovi, brez UV in ir sevanja, lahko shranite 90% moči plamena žarnico.To je odlična zamenjava za tradicionalno sveče in žarnice.Tako je varno in energetsko učinkovito.

4. Priporočena Uporaba: Za boljše plamen utripanje vpliva, namestite balona v lampshade, luč, sol svetilke itd.iz motnega stekla.Opomba: Za kakovost in varnost, prosim, kupite originalno QCYS'STORE, sliko in naslov narobe, skupno 15 žarnice.

5. Zelo Primeren je za Ustvarjanje Romantično Vzdušje: Ko vklopite luči, je videti kot pravi plamen.Okrasite vaš dom z oranžno toplo plameni, da ustvarite zelo romantično in prijateljsko vzdušje.Idealno za dom dekor, spalnica, dnevna soba, lokali, hoteli, nočnih klubih, na prostem vrtovi, restavracije, kavarne, vile, poročna dekoracija, strank, cerkve, gradovi itd.

Funkcija:

1. 4 Načini: To je plamen, posnemanje način, dihanje način, splošno svetlobe način in obratno način.Po vstavljanju balona, lahko ugotovite, da je način je spremenilo, ko se obrača balona na in izklop.

2. Večnamenski: Utripajoče plamen žarnice so pogosto uporablja v zaprtih prostorih in na prostem.To je idealen dekorativna luč za domove, trgovine, restavracije, salonih, čaj hiše, na prostem stavb, kinodvorane, stene stebri in vrtovi.

3. Toplo Vzdušje: Ustvarjajo toplo, prijetno in prijateljsko vzdušje v zaprtih prostorih ali na prostem v vsakem letnem času.

4. Energetsko Varčna in Varna: Brez škodljivih snovi, brez UV in ir sevanja, lahko prihrani 90 odstotkov energije plamen žarnico.To je odlična zamenjava za tradicionalno sveče in žarnice.Tako je varno in energetsko učinkovito.

Specifikacija:

Okova: E27

Material: PC

Moč: 4W

Lučka Noge Model: 2835

Napetost: 85-265V

Temperatura barve: 1400K

Količina: 4

Velikost izdelka: 135 X 60 X 60 mm/5.31 X 2.36 X 2.36"

Opomba:

1. Zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek, dejanske barve artikla se lahko nekoliko razlikuje od barve, je pokazala na slike.Hvala!

2. Prosimo, dovolite 1-3 mm merilni pogrešek zaradi ročnega merjenja.

4 X Posnemanje Plamen Žarnice

Osnovna Vrsta E27
Svetlobni Tok 250 - 499 Lumnov
LED Čip Model 2835
Moč
Kot Snopa(°) 45°
Napetost 85-265V
LED Čip Znamka Sharp
Priložnosti Dnevna Soba
Poreklo CN(Izvora)
Oblika Plamen
Številka Modela E27 Plamen Žarnica LED Dinamični Učinek Plamena Ogenj Svetlobe
Je Pametno Napravo No
Območje 3-5㎡
Življenska Doba (ur). led
Postavka Vrsta LED Žarnice
Blagovna Znamka alloet
Barvna Temperatura 2700
Garancija 3years
Dolžina Other
Certificiranje NOBEN
Moč Strpnost 1%
Led Žarnice Tipa Mehurček Žogo Žarnica

Podobni izdelki