Patentirana Pleating Ruffling Tkanine Ruffler Tačke za Nizko Kolenom Janome Brat Pevka Doma Večfunkcijsko Šivalni Stroj

Nov izdelek

€7.04

€9.38

-25%

Oznake:

brat stopala, šivalni stroj tačke debel, mozaik krzno tkanine, noge tačke, brat industrijske vezenje stroj, stopala tačke pevka, pevka duh, ki deli za šivalne stroje, ročica za dvig noge za gospodinjski šivalni stroj, machin overlock vbod, robom ruffle tačke

Sorodni Izdelki:

Visoka Kakovost Ruffler Tačke za Nizko Kolenom Janome Brat Pevka Gospodinjski Večfunkcijsko Šivalni Stroj stopala brat tkanine stroj

Original Pantent Ruffler Tačke

Značilnosti: Visoka kakovost šivalne tačke čevljev, ki uporabniku nudi enostavnost uporabe za naloge, ki so lahko zelo dolgočasno, če opravi ročno.Ruffles se uporabljajo za naglas bluze in obleke, kot meja za čiste zavese, ali kot flounce za posteljo širi.Start šivanje z najboljšimi Šivalne Tačke Noge!!!

Uporaba:

Ruffler Tačke - Ustreza Vsem Gospodinjstev Nizka Kolenom Pevka, Brat, Babylock, Viking (Husky Serije), Euro-Pro, Janome, Kenmore, Bela, Juki, Bernina (Bernette Serije), Nov Dom, Necchi, Elna in še Več!

1) Dvignite ročico za dvig tačke, višine manj kot 2,6 CM

2) dolžina igle vir vijak je več kot 1,0 CM

Povratne informacije :

1) Vaše mnenje je zelo pomembno za nas, si vzemite nekaj sekund za dopust, veliko povratnih informacij, če ste zadovoljni z našim izdelkom ali storitvijo, najlepša hvala !

2) Smo vedno ponudi najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas.

3), Prosimo, obrnite na nas pred odhodom nevtralno(3 zvezdice) ali negativna(1-2 zvezde) povratne informacije.Bomo poskušali naši moči, da reši problem in dopust vam srečno nakupovanje razpoloženje tukaj.

4) Pls nikoli ne pusti negativne povratne informacije, da nas, ker pozno pridejo datum.Ker je iz našega nadzora.

Hvala!

Mednarodni Ladijski Promet: 1. Ko smo nudili brezplačna dostava za več kot enega prevoznika, bomo izberejo enega od njih, ki jih sami. 2. Postavka, ki bodo dobavljeni v roku 3-7 delovnih dni, takoj, ko bo vaše Plačilo potrjen.Včasih bo datum zamudo zaradi pomanjkanje.Vendar, vas bomo obvestili preko E-pošte. 3. Čas dostave: Mi ne morejo zagotoviti dostave časa na vse mednarodne pošiljke zaradi razlik v carinski obračun časi v posameznih državah, kar lahko vpliva, kako hitro se vaš izdelek pregleda.Če želite hitreje ladijskega prometa, prosimo, izberite EMS/DHL/Fedex/UPS, kot vaš prevoz pomeni s. 1) Če niste prejeli predmeta v Času Dostave , se obrnite na nas po e-pošti ali AlieExpress sporočilo.Če imate kakršnakoli vprašanja ali vprašanja ,običajno, vaša pošta bo odgovoril v roku 24 Ur.Če ste še vedno ni dobil odgovora po 24 ur, vas prosimo, preverite nezaželeno e-poštnega polje.Bomo poskušali naše najboljše, da bi vam najboljše rešitve za komunikacijo. 2).Mi ladja v Pk-termeptuj.si' naslov SAMO.Prosimo, poskrbite, da bo vaš naslov v Pk-termeptuj.si se ujema s vaš naslov za dostavo, preden boste plačali. 4. Samoti z Doplačilom : Če je vaš naslov pripadajo Oddaljenem Področju.Imamo pravico, da zahteva plačilo dodatne samoti z Doplačilom še enkrat, tudi vam že končal vaše plačilo naročila.

Plačilni Pogoji: 1. Smo raje Depozitni . 2. Ker fotografije razlog, slike so samo za referenco.Prosimo, da predmet, ki ga dobite kot standard. 3. Prosimo, preverite pri vaši državi carinski urad ugotoviti, kaj dodatni stroški, ki bo pred nakupom.

Nazaj/Vračilo(Prosimo, bodite pozorni na naslednje elemente) : 1. Vračilo ali zamenjava zahtevo je na voljo le zahteve v roku 7 dni po postavka prejeta & vrnitvi predmeta kot v enakem stanju, kot ga je prejel.Predmeti se vrnili po 7 dneh dostave so upravičene samo za popravilo. 2. Prosimo, pišite nam na zahtevo vrne dovoljenje.Vaše ime, dražbe številko, in razlog za vrnitev je treba vključiti v e-pošti.Vse artikle vrniti, mora vsebovati vse original embalažo. 3. Prosimo, prepakirate postavka skrbno.Predmeti vrnejo bodo pregledani in nove nadomestne bo odpremljeno na kupca takoj, ko je ugotovil napako.V primeru, da je primerna zamenjava ni na voljo, potem vračilo bo izdan.Dostava, manipulativni in zavarovalni stroški so nevračljive. 4. Če je predmet, je najti ne-napako, element, ki bo poslan nazaj kupcu na stroške kupca.Predmeti vrnejo brez številko RMA bodo zavrnjene in vrnjene pošiljatelju.Kupec je odgovoren za Vse Povratno Poštnino in Stroške Dostave.Kupec je odgovoren za dodatne stroške dostave za artikle, ki so se vrnili zavrne in/ali naslovnik neznan.Ne prevzemamo nobene vrne brez dovoljenja številko, na polje ali etiketo se vrnili. 5. Če so elementi, ki se poškodujejo ali izgubijo, ko so se vrnili, bo kupec je odgovoren za takšne škode ali izgube, in ne bomo kupcu dati polno nadomestilo.Kupec poskusiti, da vložijo zahtevek z logistično podjetje za povrnitev stroškov in škode ali izgube.Opomnik: 1. Prodajamo vse popolnoma nove postavke, ki so neposredno iz tovarne na Kitajskem.Zagotavljamo vam, da so naši izdelki so popolnoma novi.Vedno ponudimo najnižjo ceno za najboljše blaga in storitev za vas. 2. Mi mar za naše stranke.Zagotavljamo vam 100% zadovoljstvo strank.Če je vaš element ni, kot je opisano ali napako, ko prejmete, jo bomo nadomestili to za vas, brez doplačila. 3. Prosimo, da nas kontaktirate s komentarji, vprašanja ali predloge, ki jih morda imate, vam bomo z veseljem pomagali. 4. Za nadzor kakovosti naredimo osebno preveri za vsak predmet pred odpremo.Vse elemente, ki so 100% novih in pregledati. 5. Upamo, da se razvije močan, dolgoročen, vzajemno koristen odnos z vami. 6. Če ste zanimivi v naših izdelkih, vas prosimo, da & plačati to zdaj!

Funkcija 2 Pleating krpo
Materiali Nerjaveče Jeklo
Material Nerjaveče Jeklo
Poreklo CN(Izvora)
tačka ruffler
Funkcija 4 Izdelava Ruffle Pasu
funkcija 3 Ruffling Krilo
Funkcija 1 Oblikovanje in šivanje a ruffle
Uporabite za Materiali in Ruffling
Vrsta Šivanje Tkanine DIY
funkcija 5 Ustvarjanje Ruffers in Gub
Uporaba nizko kolenom šivalni stroj

Podobni izdelki