Filter za gorivo FS19225 za FOTON Cummins ISF2.8

Nov izdelek

€8.06

€9.95

-19%

Oznake:

piaggio filter za gorivo, tunland, incal, lovol traktorja, topila past, s8 smartwatch, lovol, bencinski filter za gorivo, canclip, fs19925 filter

filter za gorivo FS19225 za FOTON Cummins ISF2.8 Hitro, podrobnosti, vrsta Filtra:Filter Vstavite

Premer 1 [mm]:80

Premer 2 [mm]:33

Višina [mm]:122 O nas Naša moč je v naših široko paleto filtrov, vključuje zračni filter,lube filter, filter za gorivo, hidravlično olje, filter olja-zračni separator, goriva, vode ločilo, high-density filter, filter element za žična erozija, filter kabine zraka in vse vrste prenosnih filtri za težka oprema in ladijskih motorjev.Vedno smo zagotoviti najboljše filtri po najboljših cenah za naše cenjene stranke.Mi smo nenehno pregledovanje naše cene, da vam lahko bolje.

Mednarodni Kupci Opomba:

Politika Vračanja

·Če niste zadovoljni z vaše naročilo, ga lahko vrnete/exchange v 14 dneh, s polno vračilo denarja (razen prevoz) tako dolgo, kot so izdelki v izvirno obliko.prosimo vas, da nas kontaktirate, preden boste ladja vaše naročilo nazaj, povedali vam bomo, povratni naslov, Ko smo prejeli paket, bomo povračilo ali izmenjave za vas .Vrne element, ki mora biti v prvotno stanje.

·Smo sposobni za vračilo denarja brez ladijskega stroškov.

Stik z NAMI

1. Zadovoljstvo strank je zelo pomembna za nas in naše povratne informacije rating odraža to zadovoljstvo.

2. Če imate vprašanja, naše Storitve za Stranke štabi dobrodošli na e-naslov ali pokličite nas.Trudimo se, da bi odgovorili na vsa vprašanja in odpravite vse težave kar se da hitro, kot je mogoče.Če imate kakršnakoli vprašanja, prosimo, obrnite na nas, preden ponudbe!Hvala.

3. Prosim email nas pred odhodom koli negativne povratne informacije, ali odprite katerega koli spora o Pk-termeptuj.si.Nam je mar za naše cenjene stranke, in bodo vedno poskušali pomagati.Tako da, če imate kakršne koli težave, vas prosimo, e-mail nam takoj.

Vrsta Filter
Številka Modela FS19925

Podobni izdelki