Nastavljivo Stojalo z mobilni telefon, Držalo, Režijske Telefon Gori, Zgornji Tabeli Poučevanja Online Stojalo za Živo

Nov izdelek

€14.91

€18.41

-20%

Oznake:

superstrong nosilec za telefon, monopod yunteng, iphone režijske stojalo, vrtljivi telefon stojalo, telefoni celulares, režijske stojalo, držalo za telefon, mont pero, live stream nosilec za telefon, stojalo za telefon

#{TIT LE}

Visoko-kakovostni Materiali: Visoko-kakovostna struktura za zagotovitev odlične kakovosti.Stabilno, ne bo rjavenje in druge težave, lahko stabilizacijo vaš mobilni telefon pod kotom brez prelaganja.

Močno Stabilnost: Vsi deli so trdno povezani z vijaki.Na trapezno podporo osnova lahko zagotovi stabilno in zanesljivo podporo; močno konzole lahko namestite stabilno vzdrževanje letala.

xtensive Združljivost: opremljen mobilni telefon clip je primerna za mobilne telefone z širine 6-8 cm.Opremljeno mobilni telefon posnetek lahko vodoravno in navpično, preklopite svobodno in lahko se ujemajo tudi mobilni telefon clip sami.

Nastavljiva višina in Prilagodljiv Kota: Višina se lahko prilagodi brez tlaka v območju.S tem stati, ne potrebujete, da telefon držite dlje časa.Uporablja se lahko za streljanje spletne predavanja, jesti in predvajanje, snemanje, itd.

Enostaven za namestitev: Samo sestavljanje izdelka in dobili popoln izdelek takoj, zelo enostaven za namestitev.Zelo primeren za učenje rezervirajte tečaje na spletu z učitelji, in podrobnejša pojasnila lepote predmetov ali fotografiranje in video še vedno življenje.

Lahko Nosi Teža: približno 500 g

Kota fotografiranja: 30-150 stopinj nagnjena naprej in nazaj

Način namestitve: skupščina

Teleskopsko obseg: 25-40 cm teleskopsko, se lahko zmanjša za 5 cm, ko se nagne naprej, največjo podporo širina mobilnega telefona je manj kot 8 cm/500g

Glavne uporabe: točkovanje in streljanje preskusov/urad za fotografiranje dokumentov/live ročno risanje

barva:Črna

Material:kovina

velikost:46.5 x 40 x 20 cm

Vsebina Paketa:

1 x Univerzalni vpenjalno držalo

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

Poreklo CN(Izvora)
Blagovna Znamka SODIAL

Podobni izdelki