Božični Okraski Garland Rattan Okrasite Led Lučka Za Kamin Po Stopnicah Garland Party Dodatki Za Dekoracijo

Nov izdelek

€4.83

€7.11

-33%

Oznake:

dekorativne svetilke rese, Stopnice, božič hiši luč, kamin garland, rattan drevo dekor, garland vrt božič, candycane božični okraski, kamin lučka, posnetki božič led, garland led

Značilnosti:

1. Božično dekoracijo: Ta Božič garland svetloba prihaja z LED niz luči, tako da boste lahko svetlobo ponoči, da bi bilo bolj pritegne, ni dvoma, da bo postal lepo pokrajino.Je prenosen in enostaven za shranjevanje.

2. Vzdušje: Božični venec je narejen iz PVC in izgleda kot pravi venec.Toplo LED luči bi očarljivo praznično vzdušje v vašem domu.Obstajajo različne vrste holly, baubles, cvetovi in listi prepletajo, na venec, nekaj z blistati učinek.

3. Upogljivi: To pre-garland je zelo prilagodljiva in se lahko zvije v kakršni koli obliki, ki jih želite, tako da boste lahko jo postavite v različne položaje okoli hiše, kot so windows, namizni računalniki, stopnišča, hodniki, itd.

4. Varno in neškodljivo: sveže naravne stebla so visoke kakovosti in udoben občutek, so neškodljive in ne značilen vonj.Je zelo varen za otroke in odrasle.Uporaba baterije, lahko visijo povsod (niso vključene).

Opis:

1. Božični venec je zelo primeren za uporabo na vaš vrt, kamin, okensko polico in stopnišč, ograj, dekoriranje prostora, s tem vsestranski umetno venec.

2. Primeren je za Božič, poroka, Valentinovo, stranke, barih, koncertih in druga praznovanja.

Specifikacije:

Material: pvc

Velikost: 25*270cm

Uporaba: dekoracijo

Baterija: 3* AA baterije (niso vključene)

Paket Je Vključeno:

1 nastavite* Božični okraski, garland

Opombe:

1. Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2. Prosimo, dovolite rahlo razsežnost razlika zaradi različnih ročno merjenje.

Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Debelo No
Nastavite Vrsto No
Številka Modela JD1965004
Pakiranje No Darilo Polje

Podobni izdelki