2pcsOUNONA Stensko nameščen Magnetni klobčičev Dvojno Bar Nož Stojalo za Nože Posoda in Kuhinjski Kompleti

Nov izdelek

€21.80

€34.61

-38%

Oznake:

imetnik utensil, imetnik kuhinja, blok polica, kuhinjski nož set z imetnik, desko za rezanje nož stojalo, komplet kuhinja silicij, set 4 lovski noži, držalo za nož magnet, doma magnetni klobčičev, komercialni magnetni klobčičev

Opis

Hranite noži in drugi, ki se pogosto uporabljajo orodja in pripomočki udobno dosegljivi s to stensko nameščen Magnetni klobčičev.To priročno orodje bar značilnosti štirih močnih magnetnih trakovih.Lahko držite ostrimi noži, orodje in pripomočke za varno.In ga tudi ne bo dolgočasno noži.Poleg tega, paket vključuje šest obešanje kavlji za obešanje druge pripomočke, in montažo strojne opreme.

Značilnosti

- Znamka: OUNONA.

- Barva: Srebrna. 

- Material: 304 Nerjaveče Jeklo. 

- Velikost: 40.6 * 6 * 1.02 cm(L * W * H).

- Ima noži varno: Štiri super-močan magnet, bo imel vaš kuhinjski noži in varno, medtem ko vam daje hiter in enostaven za javnost, ko ste pripravljeni za kuhanje.

- Organizacija: Jasno, dragi števec prostor, vse, medtem ko prikazuje izklop vašega nož zbirko!Bolj sanitarne alternativa za shranjevanje nožev, ki bodo pomagali preprečiti dulling.

- Zasnovan tako, da prihranite prostor tako, da držite svoje izdelke na steno, tako da vaši kuhinji površine jasno.Nič več velikih lesenih blokov opravljanja prostor!

- Zelo magnetni trakovi, da imajo vse kovinske nože in posoda trdno na mestu brez zdrsa.Lahko se uporablja za orodja in kuhinja podobni izdelki, primerni za kuhinjo, garažo in delavnice.

- Se lahko zavaruje za vsako kuhinjo steno, vodenje vaše noži varno potekala na enem mestu.

- Vključuje 6 dodatne kljuke za kuhinjske pripomočke, varčevanje še več prostora, s stilom.Uporablja za lopatice, žlice, zajemalke, whisks, graters in vse druge pripomočke v vaši kuhinji.Enostavno dostopen in omogoča kuhanje veliko lažje.

- Ohranja ostrimi noži in pripomočki, izven dosega otrok, zagotavljanje varnosti v vašem domu.Dolgotrajno magnet za zagotovitev nožev ostanejo na mestu, trajno.

--------------------------------------------------------------------

Pakiranje seznam

2 * OUNONA Magnetni klobčičev

12 * OUNONA Kljuke

8 * OUNONA Vijaki

8 * OUNONA White Plastic Masterbatch

Vrsta Kljuke & Tirnice

Podobni izdelki