Thumbedding Rjuhe Kritje Posteljnina Nabor Kraljica Velikosti Kralj Tovornjak na Prostem Pesek Super Mehkega Materiala Posteljo pokrijemo z Blazino

Nov izdelek

€6.08

€11.05

-45%

Oznake:

postelja luksuzni set, posteljnina saten, simbol posteljni set, zapisana posteljni set, tovornjak priklopnika, posteljnina poplin, tovornjak postelja, metulj nos, ansambel sveti, pokrov de sveti

OPIS

Thumbedding Velika Kolesa Posteljnina Nabor Tovornjak King Size Rjuhe Kritje Nastavite Kraljica Prostem Pesek Mehkega Materiala je Postelja pokrijemo z Blazino

Opomnik:

1) Pred vaši izbiri ,prosimo, da zagotovite pravilno velikost v vaši državi standard.

2) Rjuhe Kritje se uporablja za kritje naš tolažnik ali odeja,pa izključuje polnjenje v notranjosti.

3) Obstaja le rjuhe kritje in prevleke,izključite ravno postelja stanja,pls nas kontaktirate, če si to želijo.

4) Zaradi svetlobo in zaslon razlika, element, barvo se lahko nekoliko razlikujejo od slike.

5) Zaradi ročno izdelani po meri, prosimo, dovolite 3-5 cm velikost razlika.

6)Pranje Metoda: Strojno pomivanje hladne, nežen cikla.Temperatura vode ne sme presegati 30°C.

7) Prosimo, da visi suho.Ne belilo.

8) Sušilnih suho nizko, odstranite takoj, ne železa.

9) ne dajo tekoče detergente za pranje perila na posteljnina neposredno, bi se raztopi v vodi, prvi.

Paket ne vključuje notranjo blazino in ne vključuje nikakršnega tolažnik polnjenje

VELIKOST TEKMO

PODROBNOSTI IZDELKA

Prilagodite Storitev

Plačilo

Obstaja veliko načinov plačila, ki so na voljo ,kot so kreditne kartice, Paypal,v realnem času banka prenese, brez povezave plačila (nakazila).Lahko izberete način, ki je najbolj primerno za vas.Zaščititi svoje interese, pls zagotovitev plačila so pravilne ali nas vnaprej.

Politika Vračanja

Če ga želite zamenjati s predmeti, ki jih prejmete, se obrnite na nas roku 3 dni od prejema vašega naročila.In jo je treba plačati dodatne poštnine, ki nastanejo in predmete, ki vrne, je treba hraniti v njihovo prvotno stanje.

Povratne informacije

Ker vaše mnenje je zelo pomembno, da se naša podjetja je razvoj, ki smo iskreno vabimo vas, da pustite pozitivne povratne informacije za nas, če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo.To bo vzemite si 1 minuto.Hvala!

Pogosta VPRAŠANJA

Q: Katera velikost je primerna zame?

A: Obstaja velikost tabele na ProductDescription stran, prosimo, izmerite velikost vašega odeja, in izberite idealsize.Če niste prepričani, da je, se obrnite na našo customer service.Vse sizecustomize je sprejet.

Q: ali Lahko dobim več popusta?

A: Hvala za vaše zanimanje za naše artikle.Obstaja določen znesek, ki je izven popust in kuponi v naši trgovini, lahko uporabite to ifyou izpolnjujejo pogoje.Ne moremo ponuditi več popusta, ker naša cena listedhas bili natančno izračunana, in zapusti omejeno dobiček že, upam, da si canunderstand.

Q: sem Lahko prilagodite izdelek?

A: Mi lahko prilagodite oblika in velikost za mosthome tekstil postavke v naši trgovini.Vključno z: Rjuhe kritje, prevleke, vzglavnik,tapiserija, odejo, plaža brisačo, blazine pokrov in itd.

Prosimo, obrnite na našo customer service za moreinformation.

Q: Zakaj ruske stranke je treba izpolniti v potni list informacije?

A: Ko ste kar da, vaš passportinformation bo zahtevana, lokalne navade v Rusiji.Prosimo, da se assuredthat vaših podatkov nikoli ne bo povedal, da je tretja oseba, in to je varno foryou, da zagotovi informacije o Pk-termeptuj.si.

V: Kdaj bo moje naročilo bo odpremljeno?

A: Popolnoma smo morali urediti svoje packagewithin 1-3 dni, ne več kot 5days.Če je nujno naročilo, prosimo makeremarks, ko oddate naročilo ali pa se obrnite na našo customer service, da zahteva za vas.

Q: Ko bo paket prišli?

A: paketov, ki običajno pridejo v 7~20business dni, ne štetja praznike in vikende.Ogledate si lahko shippingtime sliko vaši državi na koncu te strani.

Q: Zapozneli logistika v Braziliji, Mehiki in Čilu.

A: Če vaš paket je prišel, da yourcountry, upam, da boste lahko dali malo več časa, saj poštni sistem inBrazil, Mehika in Čile je ponavadi počasna.Če še vedno ne dobite ga v 2weeks, prosimo, obrnite na našo customer service.

Q:nisem zadovoljen s točko.

A: Vračilo ali Vrniti, kot želite!

Če niste zadovoljni z našim izdelkom,prosimo, obrnite na našo customer service svobodno, lahko govorimo, da odpravite težavo andgive ste zadovoljni odgovor.

Q: Kakšna je vaša politika vračanja?

O: Naši politiki vračila: če je qualityproblem blaga, ali blaga pošljite napake, bomo vrnjeno celotno vračilo; Če buyersbought napačno blago, kupec treba plačati tovorni vrnjenega blaga, therecan tudi polno nadomestilo.

V: Kdaj bom prejel vračilo?

A: nadomestila bo postopku v 3-15days za Pk-termeptuj.si.Če imate nekaj težav s tem, prosimo, stik z theAlipexpress službo!Hvala.

Vsa sporočila bodo odgovorili v 24 urah, vaš srečen storitev, zagotovljenih v Thumbedding.

Pranje Način Pralni Stroj Suho Čiščenje, Ročno Pranje
Niti Štetje 100TC
vzorec TISKANE
Razred Razred A
Uporaba Doma
Odpornost Barve (Razred) Nacionalni Standardi
Gostota Tkanine 128X68
Vzorec Tipa Trdna
Vrsta Rjuhe Kritje Določa
Tehnika Reaktivni Tiskanje
Teža 1.0KG
Količina 3-4pcs
Material Poliester / Bombaž
Polnjenje NOBEN
Slog Sodobno
Nastavite Vrsto Da,
Uporaba Velikost 2.2 m (7 metrov)
Tkanine, Štetje 60

Podobni izdelki