SMSPADE Ropstva Seks Ogrlica SM Igrače pravo Usnje Ovratnik Punk Stilu BDSM Suženj Spola Igrače, Bondage Ogrlica Odraslih Igrače za Pare

Nov izdelek

€6.09

€6.62

-9%

Oznake:

bondage postelja omejitev, krpo za seks, ponyplay, erotično krzna, lisice, krpo očesa, ovratnik sm, seks bo ustrezala, choker gothic, choker čipke

SMSPADE Ropstva Seks Ogrlica SM Igrače pravo Usnje Ovratnik Punk Stilu BDSM Suženj Spola Igrače, Bondage Ogrlica Odraslih Igrače za Pare SMSPADE - Značilnosti SMSPADE, da vsi uživali radosti, rojeni s telesa! * Nastavljiva pravo usnje ovratnik za krepitev Dom/sub vlog. * Rdeč napis opredeljuje besedo "PRASICA", da se prikaže lastništva. * Vitko obliko naredi lep choker za bondage-vdihniti moda. * Trpežne usnje ovratnik za napredno ropstva igrajo. * Pravo usnje in kovine stud podrobnosti ustvari pristen BDSM videz.

SMSPADE - Slike in Podrobnosti

SMSPADE - Nakup Ugotavlja, Ladijski, Če ste naročilo in popolno plačilo, bomo ladja v roku 2-5 delovnih dni.Vas bomo o tem obvestili na prvi čas, ko se vaš paket je poslana.Vrnitev & Vračilo I f izdelka, ki ima kakršne koli težave, ko prejme paket, v roku 7 dni, bomo zamenjave ali vrnitve in povračilo stroškov po potrditvi problem.Če želite, da se vrnete brez razloga, prosimo vrniti blago v roku 14 dni, in nam povejte številko za sledenje.Povratni prevoz costwill plača kupec.F eedback & Pregledi Če imate vprašanja ali težave z vašim naročilo, vas prosimo, da nas kontaktirate, nudimo po službi v času, vam bo odgovoril v roku 24 delovnih ur.Prosim, ne pusti negativne povratne informacije, brez komunikacije.Hvala za vaše razumevanje vnaprej!Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, prosim, pustite nas 5 zvezd, zvezdic.Vaša podpora je naša gonilna sila, bomo težje delo in še naprej izboljšuje.Najlepša hvala!

SMSPADE blagovne Znamke Zgodba Zdravo, zabavno, strokovno, namenjen da vam pomaga, povečanje seksi exprience!Smspade se je rodil leta 2005, to je Kitajska je številka ena tovarno v to posebno območje za odrasle zabave SM, za več kot desetletje je bila dobava prvo linijo za odrasle zabave blagovne znamke.B2B trgu, ki je v glavnem koncentrirani v Evropi, Združenih državah in Severni Ameriki, visoke tržne sprejemljivosti, vrhunskost v kakovost in nadzor stroškov.Smspade je bil, ki se osredotočajo na razvoj in oblikovanje Ropstva Prestavi izdelke in ima bogate izkušnje na področju načrtovanja in proizvodnje SM izdelkov.Smspade se je zavezala, da se najbolj dragoceno odraslih zabavno blagovne znamke.Smapade sodelovala na razstavah v tujini:

Hong Kong EXPO (Asian Odraslih Izdelkov EXPO)

Japonska EXPO (JAE Tokyo Odraslih Izdelkov EXPO)

Nemški EXPO (Hannover eroFame)

Smspade, vsako podrobnost vsak izdelek je predstavljen uporabniku v strog obrti.Prepričani smo, lopate, bo zmagal vaše zaupanje z močjo!

SMSPADE, da vsi uživali radosti, rojeni s telesa!

Velikost 460*20*3mm
Številka Modela CL-2051
Material Pravo Usnje & Kovin
Blagovna Znamka smspade
Spolnost No
Nespodobno Sliko No
Postavka Vrsta Igre Za Odrasle

Podobni izdelki