10pcs 20pcs Lep ananas Ustvarjalne Dekorativni Oblačila 3D Nail noge Nosorogovo Lise na Plašč Obleko Hlače Dodatki

Nov izdelek

€8.60

€11.61

-26%

Oznake:

javor obliž, obliž šivala zvezdo, obliži 10pcs človek, gladko brezplačno pod, obliži super 10pcs, flash obliži 10pcs, obliži 10pcs veliko, krpo za obliž, božič železa nalepka, aplicirano obliž 10pcs

RM3833378574294450 Lep ananas Ustvarjalne Dekorativni Oblačila Tri-dimenzionalni Nohtov noge Nosorogovo Lise na Plašč Obleko Hlače Pribor Krpo Nalepka

Opis: Ti so nekateri trendovski in lepe dekorativne tkanine, nalepke, ki jih lahko izpolnjujejo svojo osebno potrebe, ki jih šivanje na vaš plašč ali klobuk itd.To bo vaš plašč je edinstven ena in dodali precej zabavno za vaše življenje.

Serije izdelkov: Ustvarjalne Dekorativni Oblačila Obliži Lak za noge

Poudarki : Eco-Friendly / Umetnost rekreacija / C reative Dekorativni / Tri-dimenzionalni Lak za noge

Ime Izdelka :

Lep ananas 10pcs

B Lep ananas 20pcs

Obliži M aterial : nosorogovo smolo, ki se Uporablja: se Uporablja za subsidize luknjo Obleke, Čevlji, Vrečke in Tako o n

Družini barve: rumena

Zaradi svetlobne učinke, zaslon svetlost, kontrast nastavitve itd., obstajajo lahko nekatere manjše razlike v barvnih tonov slik in dejanski predmet.

Obliži Velikosti: o 3.3 cm*za 1,6 cm

Strešnik Meritev: Prosimo, dovolite 1-2 cm, razlikuje zaradi ročnega merjenja, Hvala! (Vse meritve v cm in prosimo, upoštevajte, 1cm=0.39-palčni) Prosimo, ne uporabljajte fantasy uganiti njeno velikost, če niste prepričani o velikosti, prosimo, da pridejo gor z vladar napovedati, ali velikost izdelkov je v skladu z vašim potrebam!Obstaja dvom, da se lahko obrnete na nas v vsakem trenutku, trenutno nudimo strokovno angleško in rusko službo.

Dostava seznam / Dostava Količina:

IZBERITE: Lepo ananas 10pcs

IZBERITE B: Lepo ananas 20pcs

Zaradi različnih serij, tovarne, vsako serijo izdelka embalaža grafika in besedilo, ki bo nekoliko drugačen , Notranji izdelki so popolnoma enake, če ne morete sprejeti, ga, prosimo, izberite naš drugi izdelki, imamo različne blaga in stilov, ki so dragi za vas, da izberete.

Dostava Pakiranje Metode: NI na Drobno Polje.Pakirano Varno uporabo Biser filma vrečko.

Spoštovani kupec, izdelek, ki bo z uporabo Biser filma vrečko, če potrebujete karton ali druge posebne zahteve se obrnite na nas pred plačila, bomo poskušali naše najboljše, da naredite vašo zahtevo, vendar bo treba plačati dodatne stroške.

Prosimo, bodite prepričani, da imate dovolj Prenos Čas, za Brezplačno dostavo Izdelkov, Prosimo, Pozorno Preberite logistični dobavni rok, če imate visok potrebujejo ob Dostavi, vas prosimo, izberite logistika način hitreje.

Velikost about 3.3cm*1.6cm
Primerno Uporablja za subsidize luknjo Obleke, Čevlji, Vrečke in Tako naprej
Obliži materiala Nosorogovo Smole
Serije Izdelkov Ustvarjalne Dekorativni Oblačila Obliži Lak za noge
Tehnika Beaded
Slog Sew-Na
Blagovna Znamka jembroi
Obliži Velikosti o 3.3 cm*za 1,6 cm
Funkcija Okolju Prijazno
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Izdelka Obliži
Številka Modela Lep ananas
Družini Barve Rumeno

Podobni izdelki