Moda Mens Kratek Rokav Hawaiian Majica Hitro sušenje Plus Velikost Azije, Velikost M-3XL Poletje Priložnostne svetu Daisy tisk Majice Za Moške

Nov izdelek

€6.18

€8.84

-31%

Oznake:

moška polo majica, moda za ženske, cvetlični moških srajc, rumena majica, aurora plakat, srebro trim, blusa tumblr, polo ženske, priložnostne moške kratke, hawaiian majica

Dobrodošli v naši trgovini, prosimo, bodite pozorni na vse podrobnosti o naših izdelkih pred nakupom

OPOMBA:

BARVNA NEUSKLAJENOST

Razlike v barvi so lahko posledica nekaterih drugih razlogov, kot so barve, odsev v monitor,osvetlitev,backgroud itd.Vendar,če ste prepričani, da je izdelek prejeli v napačne barve,prosimo, obrnite na nas, da vidim, če je vračilo je možno.

FIT VPRAŠANJA

1.Velikosti, ki so ponazorjene s posebnimi meritvami na podrobne specifikacije.Prosimo, preverite specifikacije, preden ste naročilo.Običajno dovoljene razlike v velikosti približno 1-3cm v merjenje,prosim, ne nam slabo oceno. 2.Če imate kakršne koli težave za izdelke,ki jih lahko neposredno obrnete na nas.

3. To je Azijski Velikosti, običajno 2-3 velikosti manjše od EU/ZDA in velikosti.Če nosite EU/ZDA, velikost L,lahko izberete naš velikost XXL ali XXXL.

4. Običajno smo lahko pošljete vaše naročilo v roku 3 dni po plačilu, Če ne, prosimo, obrnite na nas, da preverite problem.

Tip Majice Priložnostne Majice
Poreklo CN(Izvora)
Velikost M/L/XL/2XL/3XL
Material Poliester
Rokav Slog Redni
Številka Modela Nekaj poletnih Harajuku korejski fashion majica plus velikost
Sezona Pomlad/Poletje/Zima/Jeseni
ponudba Padec Ladijskega Prometa/Trgovina
Spol Moški/Ženske
Ovratnik Zavoj navzdol Ovratnik
Slog Korejski Moda Ulične Majice
Vrsta Tkanine Broadcloth
Vzorec Tipa Cvetlični
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Zapiranje Tip Beloprsi Singl

Podobni izdelki