Bringsmart JT-660A 900L/H 7M Booster Črpalka 12V DC Brushless Vodna Črpalka 24V Self-sprožilni Potopne Vodnjak Črpalka

Nov izdelek

€12.37

Oznake:

globoko črpalka, 24v črpalka vode, brushless črpalka vode, dc tlak vodne črpalke, za vodnjak črpalka, visoko pressur črpalka, Booster Črpalko, voda pumb 24v, bringsmart motornih, 24v booster črpalko

Dragi prijatelji, dodaj ta motor na vaš seznam želja tako, da jih lahko najdete hitro naslednjič!

Dragi vsi, Če imate kakršna koli vprašanja, kot so po tem, ko bi naše izdelke, ki jih želite vedeti, blaga, prometne informacije , razumejo izdelek druge informacije , lahko pustite sporočilo, da nas kontaktirate, v vrstnem redu.DOBRODOŠLI V XPower TRGOVINA, ŽELIM, da NAŠE KAKOVOSTNE IZDELKE, LAHKO prepričajo! 1. Prejemnik Prosimo, uporabite Popolno Ime, kot prejemnika, ali tovor ne more doseči za vas.Še posebej v ruski Federaciji.Hvala za razumevanje.Vsi izdelki so preverili tudi pred kamerami, prosimo, dajanje nalog, brez skrbi. 2. Dostava Ponavadi smo poslali svoje naročilo v 2-8 dni po plačilu.obljubimo, da bomo povračilo ali poslati če ne boste dobili parcelo, vendar pls da tudi potrpljenje čaka na parceli v času dobavnega roka, za parcelo, še vedno na poti do vas.Vsak problem, pls samo stik z nami prvič.Če imate veliko količino zahtevo, Pls, da nas kontaktirate za veleprodajno ceno .

JT-660A 900L/H 7M Booster Črpalka 12V DC Brushless Vodna Črpalka 24V Self-sprožilni Potopne Vodnjak Črpalka

Vhodna napetost : DC 12V / 24V Delovnega Toka : 1200 / 1150MA Največje glavo: 450-500 CM / 650-700CM Največji pretok: 500-650L/H / 750-900L/H etiketi črpalka je JT-660, to ni JT-660A.Vendar parameter in velikost JT-660 ( kot je prikazano na sliki ). "C", je navedena vrsta vtičnice in vstopom.Morate vedeti, preden ga odredi. 1: Prosimo, uporabite enake velikosti kot vtičnice, vodne črpalke, naravnost navzgor, da se raztezajo. (Večji premer vtičnica, manjše vodi vodja) 2: voda glavo podatki se merijo v natančno eksperimentalno okolje.V različnih okoljih, podatki pa bodo različne.Prosimo vedeti pred nakupom. Vrednost pretok črpalke je preizkusiti v laboratoriju po mednarodnih standardih.Vrednosti so različne za različne glave in vtičnice premera.Če imate posebne zahteve za pretok, prosimo, obrnite na nas, da pred nakupom.Vsako serijo nalepk bo tudi drugačni, vendar ne bo vplivalo na kakovost črpalke.Prosimo vedeti pred nakupom.

Teorija Elektromagnetno Črpalko
Številka Modela JT-660A
Moč električni
Uporaba Voda
Tlak Nizek Pritisk
Struktura Večstopenjski Črpalka
Blagovna Znamka BRINGSMART
Goriva Drugo
Standard ali Nestandardno STANDARD

Podobni izdelki