Ortopedski Vzglavnik Sedeža Pomnilnik Pena Za Stol Office Blazine Trojk

Nov izdelek

€10.42

€12.71

-19%

Oznake:

blazine ortopedski sedež, balkon swing, bombaž prahu puff, auto vratu vzglavnik, blazine nadstropje, pav blazino, evropske blazino, 45x45 blazine pokrov, vzglavnik lupini, vrt blazino

Dropshipping podporo in wholesaling.

100% Prvotne in s prosto po-prodaje garancijo.UDOBNO sedenje BREZ BOLEČIN - Če menite, trde in boleče, ko je sedel, ali izkušnje tailbone, Trojk ali bolečine v hrbtu, uživajo olajšave s tem udobno, podporno sedeža z blazino.Pomaga pri najbolj sedel bolečine zaradi išias, hernija diski, tailbone poškodb, nosečnosti, bolečine v hrbtu, kolku bolečine, hemoroidi in drugih hrbtenice vprašanja.

IZBOLJŠANJE IN VAROVANJE VAŠA DRŽA - U-shaped rez zagotavlja podporo, udobje in pomaga poravnati in pravilno držo, z največjo podporo skupaj spodnjem delu hrbta naravne loke.Vas varuje pred sedel narobe v škodljivih mesta.

SUPER ZA VSE NEPRIJETNO SEDEL STOLI - URAD - POTOVANJE...-Enostavno vzeti prenosni Blazino z vami povsod - na pisarniški stol, voziček, dolgo pogone, medtem ko gledate TV ali z uporabo računalnika, in povsod ste želeli sit tudi, ne da bi pri bolečine.

VISOKO KAKOVOSTNE spominske PENE BLAZINO - Pralni-stroj zadrgo velur pokrov za ENOSTAVNO ČIŠČENJE.Narejene s premium kakovosti,100% spominske pene.Vaše blazine bo mehkejši občutek v toplih in bolj čvrste pri nizkih temperaturah.

IN ŽELIM, DA IZKUŠNJE:

Bolečine v hrbtu, Bolečin in Zdravljenje

Zdravo držo

Pravilno poravnavo hrbtenice

Izboljšan pretok krvi v spodnjem delu hrbta in okončin

Dihanje, Udobno in Varno v Mesto-Sculpted iz premium najvišjo stopnjo peno pomnilnika, da boste lahko udobno sedi tudi več sto ur in blazine bo obdržala svojo obliko brez poravnavanje.

Vaša blazina je nežno podjetja na vseh straneh, tako da ostane v mestu, brez premika.Lahko delo in premikanje na to preprosto in varno.

Lahko prenosljiv in lahek - sprejme Pisarniški Stol, Blazine spominske Pene Ortopedskih Trojk Avtomobilski Sedež Lajšanje Bolečin Blazino, kamorkoli greste, tako da lahko sedi bolje ves čas.

barva:črna

Material:Poliester

velikost:34*45*7 cm

Vsebina Paketa:

1 * Blazine

Samo zgoraj paket vsebine, drugih proizvodov, ki niso vključeni.

Opomba: Lučka za fotografiranje in različnih prikaže lahko povzroči barvo elementa slika malo drugačna od prava stvar.Merjenje dovoljena napaka +/- 1-3 cm.

O Nas

Nudimo dober izdelek, z najboljšo ceno,zagotavljamo podporo Debelo/Drop Shipping Order

1. Za Padec Ladijskega prometa naročilo, prosimo pripombo"dropshipping, da" bomo, da ima prednost.

2. Za Veleprodajno/Padec Dostava za naročila, če imate kakršnekoli ideje o ceni ali paket,kontaktirajte nas vnaprej,vam bomo najboljšo storitev za izpolnitev vaše zahteve.

O Plačilu

Če izpolnjujete vse težave pri sprejemanju plačilom, prosimo, kontaktirajte Pk-termeptuj.si v Servisni Center za Stranke prosimo za pomoč:

O Pošiljk

1.Bomo poslali naročila ASAP v roku 2-5 dni(razen vikendi in nacionalni prazniki) ko je vaše plačilo je običajno konča.

2.Prosimo, vpišite vaš celoten naslov za dostavo s pravilno telefonsko številko in poštno številko, še posebej Rusija in Belorusija kupci, prosimo, potrdite vaše polno ime.

3.Prosimo, upoštevajte, da ne bomo odgovorni za carine.Prosimo vas, carinjenje sami.

4.Nudimo tako post dostava in express shippings.Za večino držav, post dostava traja približno 25-35 delovnih dni, in več, za nekatere države, kot so Brazilija, Peru.

Express dostava vključila DHL, EMS, Pk-termeptuj.si Premium Dostava in Posebne Linije, kot Aramex.To traja približno 7 dni.(To bo zamude, če je vaša država izpolnjujejo nekatere težave,Delavec stavke,vreme problem in tako naprej.)

O poprodajnih Storitev

Smo zanesljiv prodajalec in imamo strokovno poprodajne storitve za vse naše navade.Če obstaja kakršno koli vprašanje o da,prosimo, obrnite na nas vnaprej ,mi bo vedno tukaj, dokler ne boste dobili vesel odgovora.

O Povratne Informacije

1. Prosimo, preverite paket in elementa, ko boste dobili skrbno, da poskrbite, da ni nobenega problema.

2. Če imate kakršne koli težave ali niste popolnoma zadovoljni s vaš paket,prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate prvi pred odhodom negativne povratne informacije.Bomo lahko odpravili težavo, da prepričajo.

3. Če ni problem, prosim, pustite nas 5 star pozitivne povratne informacije.

Vaša izjava je naša največja motivacija ! ! !

Slog Sodobno
Vzorec Tipa Trdna
Material Drugo
Način Ogrevanja Drugo
Nastavite Vrsto No
vzorec Drugo
Unpick in Pranje Odstranljive in Pralne
Številka Modela Blazine
Starostna Skupina Odrasli
Tehnika Drugo
Oblika U-Oblika
Vrsta Sedežne Blazine/Nazaj Blazine
Funkcija Pomnilnik
Polnjenje Drugo
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki