Avto Net Žepu, Torbici Držalo za Torbico Vrečko Dokumentov Telefon Dragocene Predmete Avto Posodo Nalaganje Tidying Brezplačna dostava

Nov izdelek

€6.44

€10.55

-39%

Oznake:

eko, okrogle posode za shranjevanje, obrat žep, torba ženske, torba za avto nosilec, brezplačna dostava postavk dolar, vrečko rami, muji očesa vreče, avto torbici imetnika, torbici obešalnik

Avto Net Žepu, Torbici Držalo za Torbico Vrečko Dokumentov Telefon Dragocene Predmete

Značilnosti:

1. DODATNO SHRANJEVANJE: Avto Net Žepu, Torbici Imetnik popolnoma prekriva prostor med sprednja dva sedeža in poskrbite, da bodo vaše dodatno shranjevanje.To lahko raztegnejo do popolnega velikost, ki temelji na različnih prostorov med voznika in potniških sedežev različnih modelov avtomobilov.

2. PET OVIR: Sprejel zgosti poliestrskih vlaken z močno prilagodljivost, služi tudi kot posebna ovira, ki preprečuje, da bi poredna hišne ljubljenčke v zadnji sedež iz moteče dnevni pogonov.

3. VARNA VOŽNJA: Neto Žepu, Torbici Imetnik pomaga zmanjšati moti vožnje, saj zagotavlja enostaven dostop do torbici vsebine, ne da bi ob svoje oči s ceste.To odpravlja potrebo po neprijetno torbici umestitev na vaš potnikov na noge.

4. ENOSTAVNA namestitev: NAMESTITEV tega torbici imetnik je zelo preprost, brez vrtanja ali nalepke je potrebno, preprost in enostaven za namestitev, traja manj kot minuto, z dovolj dolgo, nastavljiv vrh 2 in 1 dnu elastično vrv zajeti v preteklih konzole armrest polje.

5. ZDRUŽLJIVOST: Večinoma združljiv z sprednji odpiranje armrest polje, nekaj avtomobilov konzole ne prilegajo za to postavko, kot so Strani Odpreti Armrest Polje, Ni Armrest Polje, Dvojna Odprta Armrest Polje, Šport Armrest Polje.

Obvestilo:

1. Dejanska barva se lahko nekoliko razlikuje od slike zaradi različnih spremljanje in svetlobni učinek.Prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje zaradi ročnega merjenja.

Specifikacija:

Material: Oxford krpo + očesa

Velikost: picture show

1 x Avto Net Žepu, Torbici Imetnika(torbici je prikazan na sliki ni vključen)

Debelina Drugo
Podpora Dropshipping
Poreklo CN(Izvora)
vzorec Tri-dimenzionalni Tip
Izdelek Drugo
Material Drugo
Blagovna Znamka HOBBAGGO
Uporaba Drugo
Številka Modela -
Oblika Kvadratni
Obrazec Tri-dimenzionalni Tip
Vrsta Shranjevanje Vrečk
Funkcija Zložljiva
Specifikacija Other

Podobni izdelki