Otroci Slikarstvo Odbor Desk Umetnosti In Obrti Otrok Led Projektor Umetnosti, Risanje Tabela Igrače Izobraževalne Učenje Igrače Božična Darila

Nov izdelek

€6.98

€11.83

-41%

Oznake:

desk krat, Darilo Za Rojstni Dan, mini projektor, diamond barve, projektor, sanje nebo, kinet, dekle tabela mizo, kaktus pripravi, ice cream lesa

Opis:

Inovativne izobraževalne risalno desko igrače, odlično easels, srčkan videz in glasbe, s projekcijo kopiranje metode, pustite, da vaš otrok pade v ljubezni z risbo in se naučite, medtem ko igranje.

1. Igrače za fante in dekleta, da se naučijo zgodaj.Spodbuja razvoj otrok.Ustvariti precedens za izobraževanja otrok.Vzgajati otroke tako, da spodbujajo otroke, je neverjetno ustvarjalnost na ustvarjalen in zanimiv način.Otrok seveda želeli narediti grafiti.Skozi projekcijo projektor, slike preslika na risalno desko ali risanje papir, da pokažejo svoje umetniške slog.Lahko pa mlade otrokove sposobnosti za risanje in obvladanje barve

2. ABS material, ki je varna, nestrupena in neškodljiva, ne bo škodilo otroku, hkrati odporna na visoke temperature in nizke temperature, odpornost pade, močan in vzdržljiv

3. Izboljšanje otrok umetniškega ustvarjanja času in jim omogočajo, da se barva na najbolj zanimiv način.Projekcija in glasbo lahko učinkovito pritegniti otroke pozornost, in izboljšali svoje spretnosti za reševanje problemov za izboljšanje duševno vzdržljivost in samozaupanje.

4,3 luči omogoča tri osnovne stvari, vključno sadje, živali, vozila, ki lahko učinkovito navdih za otroke spoznavanja stvari, in bi svoje vrtec rime dovolite otrokom, da se naučijo, v udobno vzdušje.

5. Prihaja z dvanajstimi akvarel pisala različnih barv, radirke, in uresničevanje knjige

Slika projektor je zabavno in sproščujoče način slika!Ta risba projektor, bo vaš otrok v mislih jasno, za izboljšanje intelektualne vzdržljivosti in samozavest, s tem pa izboljšati njihovo reševanje težav ability.By spodbujanje neverjetno ustvarjalnost, vaš otrok lahko izrazi svoj umetniški slog.To bo izziv vaše otrokovo inteligenco.

Način uporabe: odstranite embalažo izdelka, sestavljanje izdelka, namestiti tri AA baterije (ki jih kupijo sami), da je projektor tako, da obrnete gumb na vrhu projektorja (prvi prestavi pa je le projekcija, drugi prestavi in glasba), vklopite projektor, Vstavite vnaprej natisnjene diapozitive, prilagodite projekcija položaj, se prepričajte, da projekcija je na risalno desko, nato pa barvo ali narišite sliko.Zelo primeren za svinčnik nadzor.

Projektor je mogoče zložiti ravno za enostavno shranjevanje.

❀Super stojalo z srčkan videz &glasba, da vaš otrok, ki sodijo v ljubezni z slikarstva, učenje, medtem ko igranje.

❀Otroci doodle s 3 luč strani, 24 vzorcev vključeni, pomoč malo, da ustvarite različne slike.

❀Projektor torove ravno za enostavno shranjevanje.

❀Za razvoj njihovih zmogljivosti za reševanje problemov skozi ozaveščanje za razvoj duševne vzdržljivosti in krepijo samozavest.

❀Bi ABS okolju prijazen material, nestrupena, varna za otroka zdravje

Specifikacije:

Barva: roza,modra

Material: ABS

Moč: 3*AA baterije(niso vključene)

Postavka velikost: pribl. 250*210*350 MM

Paket Je Vključeno:

1 x Otroci Slikarstvo Tabela

Opombe:

1.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Zagotavljamo slog je enako, kot je prikazano na sliki.

2.Zaradi ročno merjenje in različne metode merjenja, prosimo, dovolite 1-3 cm, odstopanje.Hvala!

Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki