Vojske Streljanje Zaščitni Telovnik Vojaške Airsoft Boj proti Snemljiv Telovnik CS Paintball Taktično Komolec Breastplate Oklep Telovnik Obleko

Nov izdelek

€58.21

€105.84

-46%

Oznake:

g m4 airsoft, aisoft pištolo, nova revija, airsoft, taktika telovnik, airsoft telovnik, airsoft pištola, oklep telo, konj led, tactique gilet, oklep telo vojaške

Vojske Streljanje Zaščitni Telovnik Vojaške Airsoft Boj proti Snemljiv Telovnik CS Paintball Taktično Komolec Breastplate Oklep Telovnik Obleko

Izdelek parameter:

Ime:Taktični oklep set

Barva:črna, rjave, zelene, siva, multicam

Velikosti: primeren za višina 165-190 cm

Material:PC

Neto teža:približno 2,5 kg

Primerna za prizorov:različni zunanji in notranji dejavnosti

Zaščitni položaj:prsih straže, ramenski straže, komolec varovala, prestavi straže, nazaj stražar

Funkcija:

1.Hitre sponke, hitro razstavljanje,

2.Odstranljiv za čiščenje

3.PC materiala, zaščito in eksplozijam

1.Sprejemamo DEPOZITNI-Master card,visa,Boleto,TEF,Maestro,webMoney,QIWI, Yandex.Denar; Bančno Nakazilo, Western Union. 2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

Nudimo različne pošiljko storitev za različne zahteve, kot sledite 1.Kitajska post air mail , brezplačna dostava za večino držav,ampak malo več časa, boste morali imeti dovolj potrpljenja za čakajoči izdelkov.Običajno traja 18-35 delovnih dni za večino držav, 2.EMS, je trajalo približno od 5 do 20 delovnih dni.To je zelo dobra pošiljko način, priporoča za vas.Vendar boste morali plačati za dodatno ladijski promet pristojbina.

3.FEDEX/DHL/UPS/TNT/CESTNINA, bolj na hitro, ampak preveč drago, običajno traja 3-12 delovnih dni, boste morali plačati za dodatno ladijski promet pristojbina.

4.Sledenje podatkov običajno posodobitve okoli 3-5 dni, če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in NE BOMO se STRINJATE, VAS VRAČILO ALI ZAMENJAVO .NI IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

100% zadovoljstvo je naš cilj !

1.Če ste zadovoljni z našimi izdelki in storitve, svoje pozitivne povratne informacije in 5 zvezdicami hvalo bodo zelo cenjeni.

2.Če ne, Smo iskreno upam, da se obrnete na nas nemudoma, PREDEN nam nevtralne ali negativne povratne informacije, ter poskušali naše najboljše, dela težave, si pozitivno.Najlepša hvala.

fotografiranje telovnik Taktični boj zaščitni telovnik
Paket Vključuje 1*Taktični jopič set
Feature1 PC materiala, zaščito in eksplozijam
Blagovna Znamka demeysis
Spol MOŠKI
Feature2 Hitro sprostitev sponko / Odstranljiv za čiščenje
Ime Izdelka Taktično oklep, obleko
Primerna višina 165-190 cm
Sezona Pozimi
lovski telovnik Vojaške airsoft fotografiranje, oklep, obleko
Poreklo CN(Izvora)
Material PC
Barve črne, rjave, zelene, siva, multicam

Podobni izdelki