Poletje Plus Velikost TShirt Seksi Natisne Majica Bombaž Ženske Tshirts O Vratu Kratek Rokav Tees Ženska Majica S Kratkimi Rokavi Ženske Seksi Vrhovi

Nov izdelek

€5.97

€10.11

-41%

Oznake:

coraline ženska tshirt, croc vrh seksi, simplee vrh seksi, madeže seksi vrh, ženska blede tshirt, qotsa ženska tshirt, glavo vrh seksi, bela ženska tshirt, vrh seksi multi, farmacevt ženska tshirt

Prijazno Opozorilo: Prosimo, da dosledno sledite velikost grafikona, da izberete velikost.Ne izberite neposredno po svoje navade.

Velikost lahko imajo 1-2 cm razlikuje du e za ročno merjenje.

Zaradi razsvetljave in zasloni zaslon,Dejansko elementa barve se lahko rahlo razlikujejo od slike .

Trgovina na debelo in padec ladijskega prometa sta pozdravila?

Za trgovca na debelo,vam bomo ponudili veleprodajnih cen, in brez izrecnega dostava (E. g DHL,EMS,Fedex,...), ki čas dostave je okrog 3-7 dni (Razen v oddaljenih območjih).

Za padec ladijskega prometa za stranke,bomo poslali na blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne bo dal vse naše informacije v paket.

Kako sem lahko spremljali moje parcele?

Lahko spremljate vaš paket na tej spletni strani za sledenje številka: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete)

Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se obrnite na nas ,mi vam lahko pomaga, da ga razširi .Zato svoj denar, ne na naš račun.In mi bomo poskušali naše najboljše, da sledite vaš paket, dokler ne boste prejeli.

Slog Priložnostne
Ovratnik O-Vratu
Poreklo CN(Izvora)
Rokav Dolžina(cm) Kratka
Blagovna Znamka NattyLeo
Vzorec Tipa Tiskanje
Številka Modela F0492
Sezona Poletje
Rokav Slog Redni
Vrsta Tkanine Broadcloth
Dekoracijo NOBEN
Material Bombaž
Oblačila Dolžina Redni

Podobni izdelki