Moški Čistost Krletka Penis Črpalka Polno Strapon Spolnih Igrač Za Moške Petelin Obroč Trn Odrasli Igre Določa Pari Orodja Pralni Erotična Trgovina

Nov izdelek

€9.51

€13.02

-27%

Oznake:

dolgo, čistost krletka kovin, seks igrače, fantje, čistost krletka, seks, kokoš, petelin kletko, uzar penis črpalka, cbt človek, čistost krletka noč, dildo strapon, krema za kravato

Opis:

Moški, čistost krletka naprava je v celoti glavo design,anti-masturbacija in anti-erekcijo,bi "master" več moči za nadzor vaš penis.Kletke, bi se lahko začela,enostaven za namestitev.Z trn obroč ali gladko obroč opcija,ki vam daje bolj razburjen in ostro občutek za seks igro.Tam smo luknje v dnu,več ventilative in omogoča, da lulat.

3 velikostih različnih diametre,primerni za vaše individualne potrebe.

Specifikacija : Predmet: moški čistost krletka.Material: plastika Barva: transparenten Model:trn obroč,gladko prstan Velikost: 43/48/52mm diametre.

Delovanje : Penis, ki je v ne-pokončna država.Odpreti kletko in prevzamejo del z obročem,skrbno dal penis skozi obroč,tipko pridržite.Potem pa si na drugi strani povezan z obročem del.Zaklepanje kletko, ki jih nastavi ključ.Delovanje končano.

Zasebnost Zagotovljena: Vaša zasebnost je zelo pomembno za nas.Privzeto ime na paket "telefon primeru"(vse druge zahteve, prosimo, pošljite nam sporočilo), in s svojo diskretno embalažo lahko nakupujete zaupanja, edina oseba, ki ve, kaj je znotraj paketa vam!

Vsebina paketa: 1 x Čistost Krletka 1 x Ključ Nastavite

Q: Kako za dostavo blaga?Diskretno paket?

A: diskretno paket za zaščito vaše zasebnosti.

A: embalaža brez slike in besede o seksu.samo vi veste, kaj je v njej.

Q: Proizvodnega Materiala Varnost?

A: Vsi izdelki so 100% čisto nova, učinkovita in natančno preveriti pred pošiljanjem.

Q: Ali dropshipping ?

O: Da,delamo.Če imate kakršno koli vprašanje, prosimo, obrnite na nas.

Q: Ko je pošiljka poslana?

A: Bomo poslali naročilo v 5 delovnih dneh.Čas dostave je različno po različnih državah in bodo vplivali na vreme, prazniki in tako naprej.Če bi ne prejel v izjavljam, čas, se, prosimo, obrnite na nas.

Q: kaj pa vračilo

A: Celotno vračilo če izdelek ne ustreza opisu ali poškodovan.

Če obstajajo kakršne koli druge težave , Kliknite Pomoč.

Blagovna Znamka VATINE
Material Plastični
Spolnost No
Nespodobno Sliko No
Številka Modela 23762
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki