Visoka, Vitka Fant Jeans Za Ženske Modri Moda Priložnostne Trdna Denim Širok Noge Vrečasta Hlače Svoboden Mama Feminina Ulične 0146

Nov izdelek

€17.02

€28.85

-42%

Oznake:

ploščo dell e6520, ploščo dekle kroglice, dvo objektiv h4 xenon, ploščo primeru trdnih, ploščo rjave lase, bia kitajske jedi, ploščo primeru mario, anime igrača subaru, ploščo band slog

Opomba:

1. Meritve lahko obstajajo 1-3 cm napak zaradi ročnega merjenja. 2. Meritve so samo za dejansko oblačila, ne za usmerjanje. 3. Naša velikost, ki ni vaš državi standardne velikosti, tako prezrite velikost oznak in strogo v skladu s oblačila meritve primerjamo z vašega telesa, meritve, da izberete velikost.Ne izberite neposredno po velikosti oznako ali vaša navada.

Povratne informacije

Če ste zadovoljni, prosim, pustite 5 zvezdic povratne informacije.Če ne boste zadovoljni, vas prosimo, da nas kontaktirate, preden zapustijo povratnih informacij ali odprete predmet spora.Bomo poskušali naši moči, da reši vse težave za vas.Komuniciranje je najboljši način za rešitev problema.

Barva Razlika

Zaradi razsvetljavo, različne zaslon, osebno razumevanje barve in drugih razlogov, dejanski element, ki je lahko malo drugačno s sliko na spletu.Prosimo, da upoštevate dejanski element, kot končno barvo.Barva razlika ne pripada kakovosti problem.

Dostava

Priprava Čas: 3-7 delovnih dni.Razmislite dostave hitro in oddaljeni naslov, lahko uporabimo druge načine pošiljanja namesto način dostave v vaše naročilo.Carine: Zaradi različne carinske politike različnih držav, je lahko za carinske dajatve, ki bi morala biti plača kupec.Nismo odgovorni za vse carinske dajatve.

Vrne

Podpiramo brez razloga vrnete politike.Postavka morali biti vrnjeni v roku 7 dni po prejemu.Prosimo, poskrbite, da postavka v dobrem stanju.Kupec plačati za vrnitev poštnine.

Pas Tip visoko
Jeans Slog Širok Noge Hlače
Postavka Vrsta Kavbojke
Vrsta Tkanine Mehčalec
Slog Priložnostne
Pranje Medij
Material Poliester
Dolžina Full Length
Številka Modela 0141
Fit Tip Svoboden
Spol ŽENSKE
Blagovna Znamka Vsemogočni Dekle
Zapiranje Tip Zadrgo Letenje
Dekoracijo NOBEN

Podobni izdelki