2 leti garancije motocikel skener za yamaha motor ročni mtorbike diagnostično orodje, dhl brezplačna dostava

Nov izdelek

€63.29

€68.79

-8%

Oznake:

vgate vs890, skener motorna kolesa yamaha, univerzalni čitalnik yamaha, napaka optičnega yamaha, yamaha honda diagnostično orodje, epb, motor avtomobila senzor, obd2 branje in pisanje, yamaha diagnostični sistem, motorno kolo honda skener

Ročni motornih skener za yamaha 1. Ta skener je dlančnik, ki omogoča bolj priročno za obratovanje 2. Ta skener bo delo vseh vrst (za)Yamaha modelov, vključno z motorbicycle, skuter, zabavno, cestno motorno kolo, off-road motocikli, in tako naprej. 3. Ta pregledovalnik je mogoče posodobiti na spletu brezplačno za časa življenja.Ročni Motornih Skener za Yamaha Motocikel Diagnozo funkcije: Branje in brisanje napak kode, pretoka podatkov za analizo, SODELOVANJE prilagoditev prostega teka nastavitev, in tako naprej.Tam bo več funkcij, kot so,Originalna referenčna vrednost in valovnih oblik, analiza podatkov za analizo pretoka, podpis analize za koda napake, podatki se lahko shranijo in natisnejo.Tam bo tudi vse vrste slike, ki prikazuje lokacijo spojnikov na pravi vozila diagnostiko v programu.To je enostavno za vas, da preizkusite vse vrste motorjev, tudi model, ki ga še nikoli delala.Ročno motorno kolo Skener za Yamaha Specifikacija: Napetost: 11.6-13.2 V Program jezik:Kitajski in angleški Garancija:Dve leti

Vljudno Opomba: * Če ste prišli iz Rusije, Brazilije, Ukrajina , prosimo, izberite EMS, Hvala.

* Če vaš kraj spada v oddaljenem kraju , prosimo, dodajte več 33USD tudi Daljinski pristojbina, hvala.

* Če si prišel iz Savdske Arabije, prosimo, da ponudbo za kopiranje datotek z vašega ID za nas, hvala.

Dostava Pogoji:

1. Artikle vam bomo poslali na vseh državah po svetu.

2. Ta paket bo poslan po Hongkong Letalom Post,EMS,UPS, DHL ali ARAMEX .

3. Elementi bodo natančno preveriti, preden pošlje ven.

Dobavni Rok:

A. 1 delovnih dni za obdelavo naročila po prejetem plačilu.

B. dobavni rok je približno od 2 do 5 dni preko DHL/UPS,5-14 dni preko HK POST ZRAKA in EMS po vsem Svetu.

C. Opomba: upamo, da pridejo na čas, ampak ker je to mednarodna dostave, čas poštnine bo zelo odvisna od kurirska podjetja in lokalne navade/dolžnosti.Izbira China Post Air mail (HongKong Post Air Mail),Prosim.

D.Opomba :lahko nudimo Številko za Sledenje za vas ,vendar ne More jamčiti, da pridejo čas za blago .kupec bo nosil posledice.Hvala vam za vaše razumevanje.

Politika Vračanja:

1. Ta izdelek je narejen iz Kitajske, Če niste zadovoljni z postavke iz katerega koli razloga, tako da boste lahko blago vrnili nam, element, ki bi moral biti v enakem stanju, kot je bil dobavljen. .prosimo, da nas kontaktirate na hitro, bi lahko izmenjevali eno za vas, ampak kupce in je odgovoren za vračanje shiping stroškov .

2. Če imate kakršno koli element proplem, samo pišite hitro, se bomo potrudili, da slove v 24 urah, prosimo, ne?t zapustijo slabe povratne informacije, preden se obrnete na nas, to ni najboljši način, da slove proplems.Hvala!Če želite več predmetov vam lahko dam nekaj discout,hvala vam!

Zelo Pomembnih Nasvetov:

1. Imamo veliko izkušenj na carinski obračun, prosimo, povejte nam, kaj je najboljšo ceno za vas, za deklarirana vrednost paketa,tako da lahko avoice plačati visok davek.

2. kolikor vemo , FRANCIJA in TURČIJA so strogo uvoz politike.torej, če vaš paket bo tisti državi,morate precej seznanjeni s politiko, in nam povejte, kaj je najboljše.

3. če ste iz Brazilije, morate zagotoviti vašo CPF ŠTEVILKO(DAVČNA ŠTEVILKA) nam.

4. če ne morete priti v paket zaradi politike v vaši državi,ne bomo nosi izgubil .Upam, da boste lahko razumeli.

Pišite Nam:

Naše uradne ure so :

Am8:30 - pm11:00

In če nihče ne odgovori na spletu v času, včasih,ne skrbite,pustite nam sporočilo, ali pa napišite vaše želje,kontaktirali vas bomo v najkrajšem možnem času.

Strojna Oprema Različica Nova
Blagovna Znamka RCOBD
Jezik angleščina
Modela Avtomobila za motorno kolo YAMAHA
Garancija 2 Leti
Posebne Funkcije Kabel
barve SREBRNA
Postavka Vrsta Koda Bralci & Scan Orodja
Posodobitev Programske Opreme Da,
Pakiranje za karton polje
Različico Programske Opreme Nova

Podobni izdelki