MagicKit Levi Strani Ogrevano širokokotni Krilo Ogledalo, Steklo Za AUDI A4 B9 Allroad (8WH) NAS Parka 8W0857535E Hitra Dostava

Nov izdelek

€9.48

€21.55

-57%

Oznake:

audi a4 b9 ogljika, audi a4 b9 strani ogledalo pokrov, a4 allroad b8 žar, audi a4 b9, audi s3 ogljikovih difuzor, a4 allroad b9 led, audi b9, a4 b9 allroad lesa, audi b9 blinker ogledalo, audi emblem žar

Postavka Podrobnosti: Odlična zamenjava za obstoječi obseg en Enostaven za namestitev in neposredno prileganje Obeh strani aspherical/blind spot skladu Trajno in zanesljivo uporabo 100% novih in kakovostnih Barva: Bela Tonirana Funkcija: Ogrevana Količina: 1 Kos (Levo)

Vgradnjo:

Primerna za AUDI A4 B9 Allroad (8WH) 2016 -

Primerna za AUDI A4 B9 Avant (8W5, 8WD) 2015 -

Primerna za AUDI A4 B9 Salonu (8W2, 8WC) 2015 -

Primerna za AUDI A5 B9 Sportback (F5A) 2016 -

Primerna za AUDI A5 B9 Kabriolet (F57) 2016 -

Primerna za AUDI A5 B9 Coupe (F53) 2016 -

Primerni za Del Številka: 8W0857535E

PROSIMO, PREVERITE, ALI TA USTREZA VAŠEMU VOZILU.BOMO LAHKO PREVERITE Z REGISTRSKO ŠTEVILKO ALI 17 MESTNO VOZILO / ŠTEVILKE ŠASIJE, ČE JE TO POTREBNO.

Vsebina Paketa:

1 x Zrcalno Steklo(na Levi Strani)

Opomba:

Pravi barve izdelka je lahko nekoliko razlikuje od slike prikazane na spletni strani posledica številnih dejavnikov, kot so svetlost zaslona in svetlost svetlobe.

Če niste prepričani, ali je primerna ali ne, prosimo, obrnite na nas in priložite vaše vozilo informacij z VIN.Tukaj spodaj je slika, za vašo referenco, če imate kakršno koli vprašanje, pls, vas prosimo, da nas kontaktirate, najlepša hvala!

1.Mi bomo poslali postavke v 3-5 dneh, ko sistem potrdi kupci plačilo.

2.Prevozni stroški ne vključujejo nobenih uvoznih davkov, kupci so odgovorni za carine.

3.Povrnili vam bomo kupce, če kupci se vrnete elemente v roku 15 dni od kupcev prejemu elementi iz kakršnega koli razloga .Vendar, kupci morajo biti povratni prevoz tovora in poskrbite, da se predmeti, ki se vrača v prvotno stanje.

4.Izdelki so poslane za Pk-termeptuj.si Standardne Dostave, Kitajska Post Registriranih Air Mail, ePacket, doseže večina držav v 15 do 35 poslovanje dni.Čas dostave je odvisen od destinacije in druge dejavnike, lahko traja do 60 delovnih dneh.

5.Če želite, da se predmet hitreje, se obrnite na nas za plačilo dodatnega tovora, vam lahko ponudimo naslednje hitrejši in cenejši ladijski promet načine: DHL, EMS, ETK.Preko teh načinov, lahko dobite element v približno 5-7 delovnih dneh.

Vljudno obvestilo: Zaradi customes in vreme, morda včasih bo zamuda nekaj časa, vendar bomo podaljša dobavni čas za vas, zato vas prosimo, počakajte nekaj časa potrpežljivo.

1) Padec ladijskega prometa Storitev. 1.Za padec ladijskega prometa,smo lahko pošlje blago, da vaše stranke, ki so neposredno in ne puščajo informacij o nas, če bi radi.Vendar pa je treba pustite nas upoštevajte, da Prosim, ne vključujejo prejemke.To je za Padec Ladijskega prometa!in potem bomo v skladu z vašo zahtevo za pošiljanje paketov. 2. Mi bomo poslali postavke v 3-5 dneh, ko sistem potrdi kupci plačilo. 2) Veleprodajnih Storitev. 1.Če ste naročilo od 15 kos, nudimo express dostava (DHL, EMS, ETK).Če ste naročilo kot 20 računalnikov, ki jih ponujamo express dostava (DHL, EMS, ETK) in kupcu dati 5% popusta.Če naročiš več, bomo po količini, da bi kupcem najboljše za popust. 2.Če želite izvedeti več sporočilo Veleprodajnih storitev, vas prosimo, obrnite na nas, mi bo vedno tukaj, da storitev, ki jo. 2) Kako lahko sledenje moje parecl?Lahko sledite vaši pošti na naslednji spletni strani, ki uporabljajo svojo številko za sledenje: www.17track.net/en (Kopirati brskalnika, da odprete) 3) Kaj lahko storim, ko je nakup zaščito čas izteka?

Če vaš nakup zaščito čas izteka, se, prosimo, obrnite na nas in mi vam lahko pomaga, da ga razširi.Tako vaš denar ne bo šel na moj račun.

MagicKit blagovne Znamke so Čarobno, Prilagodite vaš avto ! Naj bo vaš avto nov!

Krilo Ogledalo Del Vrsta zrcalno steklo
Proizvajalec Številka Dela Ne Velja
Zunanje Testiranje Certificiranje CCC
Postavka Vrsta Ogledalo & Zajema
Element Širina 13cm
Umestitev na Vozilu Levi, Sovoznikovi Strani
barve Bela
Funkcija Ogrevana
Ime izdelka zrcalno steklo
Pakiranje vključuje 1 x Zrcalno Steklo(na Levi Strani)
Poreklo CN(Izvora)
Ime Modela Primerna Za AUDI A4 B9 Allroad (8WH) 2016 - Zdaj
Element Teža 150g
Model Leto 2016 - Zdaj
Material Steklo
Postavka Višina 13cm
Primerni za kataloško Številko 8W0857535E
Vrsta Materiala Steklo
Postavka Dolžina 30cm

Podobni izdelki