Vibracijska Motorna za Google Pixel 4XL/ XL / 2 /4

Nov izdelek

€7.09

Oznake:

strešna google pixel 2 xl, lego motorja, lego m motor, googl pixel 4a, 2xl pixel zaslon, googl pixel 4 xl, pixel 2 xl zaščitnik, google gnezdo hub max uk, baterija google gnezdo hub max, googl pixel 4

Opis

1. Vibracijska motorna za Google Pixel / Pixel XL.

2. Zamenjajte vaše zdrobljen ali neuporaben predmet, z novo.

3. Vsak element je bil preveriti in v dobrem stanju, preden dostava.

4. Strokovna vgradnja je zelo priporočljivo.Mi ne bo odgovoren za kakršno koli škodo na vaš mobilni telefon/mobilni telefon, ki lahko povzroči med menjava nadomestnih delov.

Splošno Združljiva z Google: Pixel XL, Pixel 4, 4XL,2

Slike

Dostava 1. Kitajska Post Navadne Majhne Paketni Plus Lahko le izsledi na Kitajskem in ne podrobne informacije o sledenju v vaši državi. 2. EMS, DHL, UPS, TNT ali Letalom za način dostave so na voljo. 3. Brezplačna dostava: Brezplačna dostava, da izberete državah & drugačen način dostave.Prosimo, preverite Dostava in Embalaža seznam za podrobnosti. 4. Čas dostave: EMS, UPS, DHL, Fedex in TNT : 3-7 dni.V redkih primerih, strogo po meri potrdila, bo čas dostave malo dlje, prosimo, bodite potrpežljivi. 5. Ne prevzemamo odgovornosti za kakršne koli nesreče, zamude ali druga vprašanja, ki so odgovorni ladijski prevoz. 6. Morebitne uvozne dajatve ali pristojbine, ki so kupci odgovornost. 7. Prosimo, preverite vaš NASLOV previdno pri obdelavi naročila. 8. Vas prosimo, da nas kontaktirate s kakšno vprašanje, vam bomo ponudili zadovoljivo odgovoriti.

Dolžnosti In Davkov 1. Večino proizvodov, ki so predmet plačila uvoznih dajatev, (e.g.v ZDA) ali drugih dajatev in drugih dajatev, vključno davek na dodano vrednost (DDV) ali drugih davkov.Če se ta nanaša, bodo obračuna in določi, ko je pošiljka obdelana z veljavnimi carinskimi agencija v vaši državi.Prosimo, preverite vašo državo uvozne politike razumeti in preveriti uporabnost in svoje odgovornosti za kakršne koli takih carin ali davkov za izdelke, ki jih kupujejo. 2. Vse, ki se uporablja dajatev in davkov, če sploh, niso vključeni v nabavno ceno vaše naročilo ali transakcije.Če so v uporabi in se obračuna, potem so vaši (in ne za naše ali izdelek proizvajalca ali dobavitelja), ki je edini in izključno odgovoren, in se plačajo neposredno na vas, da vaša vlada ali kurirska podjetja, ko so dobavljeni izdelki. 3. Plačilo zgoraj navedenih dolžnosti, stroški in davki, ki niso naši (ali je izdelek proizvajalca ali dobavitelja) odgovornost. 4. Smo ni odgovoren za kakršno koli dostava ali carinski zamudo, saj to je izven našega nadzora.

Garancija in Vrnitev 1. Samo okvarjeni izdelek bo na voljo exchange. 2. Pokvarjena izdelki morajo biti vrnjeni v roku 30 dni od datuma, ki ste ga postavite vaše naročilo. 3. To lahko traja do 7 delovnih dni, za obdelavo vaših vrnitev ko bomo prejeli vaš izdelek.Zagotovi mobilni telefon ne Umetno škodo in ne'ot sprejmejo narazen mobilni telefon.Povratni prevoz se plača Kupec.Vsi vrnjeni izdelki MORAJO BITI v originalni embalaži in MORATE PRISKRBETI se nas s dostava številko za sledenje, posebnega razloga za vračilo in vaš pad#. 4. Povrnili vam bomo VAŠE CELOTNO ZMAGOVALNO PONUDBO ZNESEK, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, PO TAKO Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa se odločijo za zamenjavo. 5. Bomo nosi vse stroške prevozov če izdelek (- e) je (so) ne, kot se oglašuje.

Pišite 1. Zanašamo na zadovoljstvo, da uspe.Tako vaše povratne informacije so zelo pomembne za nas.Ko ste prejeli vaše element, prosim, pustite povratne informacije za nas, saj bo to, da nas obvesti, da ste prejeli vaše predmete.Smo tudi odzove, ki jih daje pozitivne povratne informacije, da je isti dan. 2. Če ste zadovoljni z našimi artikli.Prosim, pustite nas pozitivne povratne informacije, in uvesti naše najboljše storitve, najboljše kakovosti proizvodov za svoje prijatelje. 3. Kontaktirajte nas pred odhodom vsak negativen nevtralen povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vse težave.

Poreklo CN(Izvora)
Certificiranje NOBEN
Design BAR
Uporaba Vibrator

Podobni izdelki