Roman Napkin Imetnik Sodobne Edinstven Iz Nerjavečega Jekla Napkin Obroč Za Restavracijo Družinski Klub In Bar Fan-Oblikovan Papir Držalo Za Brisačo

Nov izdelek

€12.94

€15.04

-14%

Oznake:

restavracija tkiva, napkin držalo za papirne serviete tabela, Napkin, kvačkanje runner, nalepke vinyl steno, ice cream shranjevanje, napkin imetnik restavracija, napkin obroč tabela, prenosni brisačo primeru, imetnik napkin tabela

Roman Napkin Imetnik Sodobne Edinstven Iz Nerjavečega Jekla Napkin Obroč Za Restavracijo Družinski Klub In Bar Fan-Oblikovan Papir Držalo Za Brisačo

funkcija:

1、100% novih in kakovostnih značilnosti: iz nerjavečega jekla visoke kakovosti, bolj trajen in trden.

2、Primerna za spalnico, kopalnico, dnevno sobo in kuhinjo, ali kjer so tkiv ali prtički v vašem domu.Tudi ideja za restavracije, prigrizki, fast food restavracijah, barih, hotelih, jedilnici in drugih javnih mesto.

3、vogalih so gladke in burr-brezplačno, in to ne želo roke Ogledalo poliranje proces, dobro sijaja in enostaven za čiščenje.

4、Namenjen odprtju, bolj priročen za shranjevanje in imajo papirnate brisače.Ima velike zmogljivosti za shranjevanje in lahko vsebujejo več papirnate brisače.

5、Skupaj najbolj doma dekor ali kuhinjske mize ali pultov.Napkin imetniku samo, druge predstavitvene dodatki na sliki niso vključeni.

PLSE OPOMBA: Pustite 0-1 cm napak zaradi ročnega merjenja.Prosimo, poskrbite, da vas ne moti, preden boste ponudbo.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.

Specifikacija:

Fan oblike papirnato brisačo držalo, To je edinstven in roman

Tip: napkin obroč

Material: nerjaveče jeklo

Barva: srebrna

Dimenzije: Znanja: ap.12x5cm / 4.72x1.97;v telesu: app. 20x4.2x14.8 cm / 7.9x1.7x5.9 v

količina: 1 enota

pakiranje seznam:

1*napkin obroč

Načini plačila:

Lahko bi plačilo preko katerekoli metode, navedeno zgoraj, in pls poravna v 3 dneh, ko je vaše naročilo.

Vaše plačilo bo preverila Pk-termeptuj.si v 24h in bomo obdelali vaše naročilo, ko da je končal.

Če vaše naročilo zaprt zaradi varnostnih razlogov morate predložiti zahtevek za Pk-termeptuj.si.Nadomestila, ki jih povzročajo preklicu naročila, vračilo sporazuma ali mediacijo, se obdelajo takoj in običajno traja približno 7-10 delovnih dni, da dosežejo svoj račun.

Dostava in package: Vsi predmeti, ki bodo preverjene in dobro pakirano, preden odpremo.Naročila bodo odpremljena v roku 2-5 delovnih dni po plačilu je končal.

Teža pošiljke prek navadni pošti je omejena na 2 kg.Mi bomo poslali ločeno, če je teža je nad 2 kg.Običajno to traja približno 15 - 60 dni in morda še malo dlje, da nekateri oddaljeni področju.Izbirate lahko hitro, način dostave, če želite, da bi dobili parcelo prej, in za to boste morali plačati, ladijski promet pristojbina.

Pon. pošiljanje in vračilo:

Bomo poslati ali nadomestila, če paket gets izgubljen, poškodovan v tranzitu ali prejemate

napačen element.Prosim, vas prosimo, da nas kontaktirate in vam bomo z veseljem pomagali.

Povratne informacije: Če ste zadovoljni z našim izdelkom in storitvijo, prosimo, pustite nas pozitivne povratne informacije, mi bo zelo cenjeno.

Če je kaj narobe, se najprej obrnite na nas, preden pustite povratne informacije, in bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler je vse v redu.

Uporablja Tkiva List Papirja
dropship Da,
Številka Modela Fan Oblike Napkin Rack
O Metodi Sedež Tip
Vrsta Tkiva Primeru
Material Nerjaveče Jeklo
Slog Sodobno

Podobni izdelki