Srce Beads Realno 925 Sterling Srebro Stetoskop Srce Visijo Čare Fit Zapestnica Kovinske Kroglice Srebrni Nakit

Nov izdelek

€8.45

€12.43

-33%

Oznake:

roza stetoskop čar, stetoskop čare zlato, stetoskop čar medicinske, zelena stetoskop čare, stetoskop čare srce, stetoskop čare biserov, stetoskop čare super, srebro skuter čare, diy stetoskop čar, stetoskop čare dr.

1.da manj 10usd,smo dostavo preko Kitajske post brez številko za sledenje.(sprejemamo mix debelo) 2.da manj 200usd bo dostave preko Kitajske pošti ali Hongkong post. 3.da več, kot 200usd bo dostave preko DHL/UPS/HKAP/ ARAMEX.Obvestilo : ta je pred prodajo postavka ,in bi se pošlje V konec aprila,hvala za vaše razumevanje .Material: 100% Verodostojna 925 Sterling Srebro Omogočajo barvne razlike na različne kamere in luči

Obstaja veliko različnih vrst plačila lahko izberete v Pk-termeptuj.si.Predlagamo, DEPOZITNI in plačila s kreditno kartico je tudi varen tako za nas,ker bo noraml postopek,približno 24 ur za Pk-termeptuj.si, da potrdite podatke o kreditni kartici,v tem času,za varnost obeh straneh,vam ni dovoljeno, da ladja,in predmetov, ki bodo dobavljeni v 1-2 dneh, ko Pk-termeptuj.si potrdila podatke za plačilo.

1)elementi bodo sended v roku 48 ur po potrditvi plačila. 2)predmete, ki lahko dosežejo 12-21 delovnih dni.

3)Če ne boste dobili točke,nas prosimo obvestite v najkrajšem možnem času.

1)Če je potreba, ki se vračajo za nadomestilo ali polno povračilo ,prosimo, obrnite na nas. 2)izdelki morajo biti v svoje prvotno stanje, ne nosite, ali spremenjeni. 3)predmet se lahko vrnejo v roku 15 dni po prejemu. 4), ki se vračajo taksa, ki jih kupec. 1)Mi bo prizadevajo, da svoje nakupovalne najbolj prijetno in čudovito! 2)obrnite na nas pred pusti negativne povratne informacije, nam daje priložnost, da odpravite težavo. 3)Ko vas zapustijo pozitivne povratne informacije za nas, se bomo vrnili na enak da boste takoj.

Če imate kakršne koli težave, vas prosimo, da nas kontaktirate, za pošiljanje e-pošte, da sem jaz, vam bo odgovoril v roku 24 ur.Prosim, ne pustite, nevtralne ali negativne povratne informacije, kot način komunikacije.

Prodaja Stanje Debelo trgovina na Drobno vroče promocije nižji ceni
Dostava Brezplačna Dostava
Stanje Elementa Super Kakovost Lepe Očarljivo Nov in na Zalogi
Blagovna Znamka Vhand
SREBRNA Srebro 925
Številka Modela FL1564
Postavka Obliko Krog-briljantno-oblike
Uporaba DIY Čar kroglice za Čar Zapestnice & Bangles & Ogrlice
Glavni Kamen Cirkon
Vrsto Certifikata GDTC
Kroglice za nakit, izdelava Da,
Za Množice Moški, Ženske, Otroci, Ki So Ljubitelji Otrok, Sestro, Ženo, Dekle, Prijatelj
Kovine Tipa SREBRNA
Modni Ženski Nakit ustreza za stranko poroko
Poreklo CN(Izvora)

Podobni izdelki