TMWT Super Svetla 6000LM Nepremočljiva Smerniki CREE XML T6 LED, Hladno Bela Svetloba Žarometa Za 18650 Baterije za ponovno Polnjenje

Nov izdelek

€6.29

€6.62

-5%

Oznake:

svetilka xml t8, svetilko cree xml t6, cree xml t6 led žarometi žaromet, dolgo bakla, headohone usb c, xml t6 led luči, cree led, rumena luč, , žaromet t6, cree žaromet

Postavka št.: YD107 Material Aluminij zlitine Barva Črna Velikost Glave 37*59 mm Neto Teža 150 g (brez baterije) LED Vir 10W XML T6 LED osvetlitev 6000lm Max Močjo 10W Življenje Storitev Času 100.000 ur Baterije tipa 2*18650 baterije Čas osvetlitve >5h Stikalo gumb Za vklop / IZKLOP stikalo 3 - načini Visoko - Nizko - Strobe Razsvetljavo Razdalja 100 - 200 m IP stopnja IP66 vodoodporna Enota Pakiranja color box embalaže

Značilnosti:

Upgrated CREE XML T6 LED, 3-mode: visoko - mid - stroboskopske luči

Izdelani iz trpežnega Zrakoplova Kakovostne aluminijeve Zlitine, Premium Tip III Težko Anodiziranega Anti-Brusni Konča,

vodotesen IP66 z brizganjem vode, iz katerega koli kota in heatproof.Praktičen, Zanesljiv in Trajen

polnilna; poganja 2-18650 baterije, delovni čas: 5-8 ur; čas polnjenja: 10 ur

12 Mesecev Zamenjava Garancijo.Preprosto obrnite na nas, če potrebujete pomoč ali zamenjava enote.

Uporaba: zunanja razsvetljava, kampiranje.itd.

Embalaža, vključno z: Žaromet, baterija (dodatna oprema), polnilnikom (neobvezno), USB kabla (dodatna oprema

1 sprejemamo Alipay, Zahodne Unije, TT.Vse glavne kreditne kartice so sprejemljive prek varnih plačilnih procesor DEPOZITNI.

2 Plačilo mora biti vložen v 3 dneh od naročila

1. DOSTAVA PO CELEM SVETU. (Razen nekaterih državah in APO/FPO)

2. Nalogi, obdelani pravočasno, ko je plačilo za preverjanje.

3. Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo.

4. Slike, ki so prikazane, ne dejanski predmet in so za vašo referenco samo.

5. STORITEV TRANZITNI ČAS, ki ga je prevoznik in izključuje vikendi in prazniki.Tranzitni časi se lahko razlikujejo predvsem v času turistične sezone.

6. Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila, se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank!

7. Zaradi stanja staleža in časovne razlike, se bomo odločili za ladjo vaš element iz naše prvo skladišče za hitro dostavo.

8. Dostavo Metode:

1. Imate 7 dni, da nas kontaktirate in 30 dni, da se vrnete na to, od dne, ko ga je prejel.Če je ta postavka je v v vaši lasti več kot 7 dni, se šteje, uporablja in ne bomo se vprašanje, želite vračilo ali zamenjavo.Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.

2. Vsi vrnjeni izdelki morajo biti v originalni embalaži in morate priskrbeti se nas s dostava številko za sledenje, posebni razlog za vrnitev.

3. Bomo povrnili celotno zmagovalno ponudbo amout, po prejemu element v izvirno stanje in embalaže z vsemi deli in pribor, zajeti, po tako Kupec in Prodajalec preklic transakcije iz Pk-termeptuj.si.Lahko pa izberete, da zamenjava

1. 12 mesecev Proizvajalec omejene Garancije za pokvarjene izdelke (razen za postavke, poškodovanih in/ali zlorabljena po prejemu).Dodatki pridejo s 3-mesečno garancijo.

2. Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku (in v originalni embalaži, če je to mogoče).Morate povejte nam, kaj je napaka in da nam vašo številko naročila.Mi ne popravi ali zamenja predmete z veljavnosti garancije.

3. Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Pk-termeptuj.si!

Povratne informacije so za nas zelo pomembno.Zahtevamo, da se obrnete na nas nemudoma, preden nam nevtralne ali negativne povratne informacije, tako da bi jo lahko zadovoljivo naslov vaše skrbi.Hvala!

Model LED Kroglice Q5
Kot Snopa 60°
Vir Svetlobe LED Žarnice
Poreklo CN(Izvora)
Vrsta Baterije LITIJ-IONSKA
Številka Modela YD107-T6
Nepremočljiva Da,
Blagovna Znamka TMWT
Namen Kampiranje, lov odkrivanje
Moč 3-5w
Certificiranje ROHS
Preklop Načina Visoka/Srednja/Nizka
Postavka Vrsta Žarometi

Podobni izdelki