Odklenjen za iphone 6 matične plošče, brez/z Dotik ID Mainboard IOS LTE 4G za iphone 6 g Logiko Odbor s čitalcem Prstnih funkcija

Nov izdelek

€43.93

Oznake:

uv iphone motherboard, za iphone 6 logiko odbor, iphone logiko odbor, zaklepanje motherboard iphone 6, telefon iphone 6 motherboard, iphon motherboard, 6s motherboard, matično ploščo xs max, e5 2678 v3 motherboard, a1432 motherboard

Nakup Opombe :

Prosimo, vzemite si nekaj minut, da preberete pred nakupom, da je vaš izdelek privzeto, da se strinjate z naslednjim dogovorom :

1 .Matični plošči vse razstaviti in uporabiti, ni nič novega.

2. Matični plošči vse sproščen,brez ID računa.u, lahko nastavite nov ID računa po nameščena.

3. Matično ploščo vsak testiran tudi pred dostava.če so kakršne koli težave, u lahko obrnete neposredno na nas.

4. V normalnih , smo se NAM je poslala različice matične plošče,in nekatere delne drugi državi različico.

5. Če ne veste, kako namestiti odbora,pls prositi za pomoč, da namestite s strokovno osebo, hvala!

Namestitev zadeve:

1. Baterije učinkovitost je manj kot 90%.To je enostavno, da so samodejni ponovni zagon/samodejni izklop/kalorij. 2.7/7P/8/8P/8X potrebe, da se ujemajo vibracije.Če ni vibracij prstnih odtisov, ni dotik.Ne-kakovost problem je, vibracije neusklajenost. Za 3,7 P/8P potrebe, da ustreza zaslonu.Če ni tekmo, tam bo se ne dotikajte se in ne dotik. 4. Ko nameščate, prosimo, nameščen matične plošče in drugi dodatki, najprej , nato namestite baterijo, drugače bo hitro pride do gorenja matično ploščo ali zaslona. 5. Ko nameščate X matično ploščo, se ne dotikajte dot matrix refractor (prepoznavanje obrazov) po vklopu, drugače to ne bo lahko, da prepozna obraz. 6. Ko nameščate,Pls uporabite pravilno vijaki za namestitev, zaradi vijaki imajo dolge in kratke drugačen, če bo kaj narobe, bo to privedlo do črn zaslon in prstnih odtisov ne deluje .

Pomembni Nasveti:

1.Vse Odklenjena, matične plošče, so vsi uporabljeni in starega,ne novega.Bomo test znova in znova, da se zagotovi, da se lahko 100% dobrem, preden pošiljko.Ne bomo sprejeti nobenih spora o matične plošče, uporabljajo,stare ali drugi strani,hvala.

2.Če ne veste, kako namestiti,prosimo, da naredite montaža s strokovno osebo.Kot kupec posodobitve ali nadgradnje sistema,ki vodi k matični plošči iz službe, ne sprejemamo;prosimo, da kupce razumejo,hvala.

3.Če želite, matične plošče hitreje,ga je bolje izbrati DHL/EMS/FEDEX, za ladijski promet;vse nas želijo matične plošče morajo biti poslani varno in hitro.

4.Če imate večino povpraševanje,vas prosimo, da stik z mano, in jaz vam bodo ponudili najboljše wholesales ceno.Prosimo, upoštevajte, da mi prodajajo tudi telefon,trdi disk ali drugi deli za večino blagovnih znamk z visoko kakovost in najboljše cene.

O Pošiljki: 1: Vaše naročilo bo dobavljeno v roku 3-7 delovnih dni po vaše plačilo potrjen .

2: prepričajte se, da pustite pravilen naslov za dostavo in na voljo telefonsko Številko za vaše naročilo , to je zelo pomembno za parcelo Nemoteno Dostavo.

3: čas, ki Je potreben, da prejmemo vaše naročilo je odvisna od 2 dejavnikov: načina dostave, izberete in naročite izpolnitev obdobju.Prosimo, upoštevajte, da se bomo potrudili, da poskrbite, da boste prejeli vaše naročilo pravočasno.

4: Vse pošiljke, ki se pošilja, in iz države ali regije, ki mora jasno carinski prvi.Naročnik je odgovoren za vse carine in uvozne dajatve,vključno z (vendar ne limitied z )vedeti, uvoz in zakoni, ki se ukvarjajo z davki,carine,in element, epileptični napadi.Stranka dajatev in davkov, ki se razlikujejo v vsaki državi,Nismo odgovorni za vse carinske dajatve ali uvozne dajatve.

O Garancijo:

1.Izdelkov vir so najvišje kakovosti,tako da, če niste zadovoljni z element, ki ga kupili,prosimo, obrnite na našo Customer Service.V najkrajšem možnem času.Mi bo lahko pomagal z vse napovedi, ki temeljijo na stanje predmeta. 2. Kupec mora plačati stroške prevoza blaga nazaj,in bomo plačati za ladijski promet za ponovno pošiljanje. 3. Nudimo 1 mesecev garancija za vse naše proizvode.Vsi izdelki morajo biti vrnjeni v prvotno stanje (Ne affact drugi prodaja).Močno svetujemo stranki, da preizkusiti izdelek pred montažo.Vrnitev je veljavna le, in vračilo obdelujejo PO tem, ko smo prejeli vaše element.

Opomba:Kupec mora plačati stroške prevoza blaga nazaj, in bomo plačati za ladijski promet za ponovno pošiljanje.

Frekvenčni Razpon za iphone 6 Motherboard
Uporaba matično ploščo
Združljiv Blagovne Znamke Apple iPhone
Brez Dotik ID Da,
Blagovna Znamka LISFG
ROM 16GB 32GB 64GB 128GB
QC Celotno QC Preizkušen
Številka Modela za iphone 6 Motherboard
Poreklo CN(Izvora)
Park Na Zalogi
Sistem ios
Stanje Razstaviti in Sproščen
Vrsta Notranji

Podobni izdelki