RGT PC karoserija z Strešni Prtljažnik in LED Luči Bar Za 1:10 RC Iskalnikom Osno SCX10 Redcat 313mm Medosno razdaljo RC Avto Deli

Nov izdelek

€50.84

€55.25

-8%

Oznake:

aksialni scx24, 313mm, 130 rc avto telo, 110 primeru, glk led luči, hg p601, 313mm telo rc, rc rgt, fg rc deli, fj40 telo 110

Specifikacija: Pogoj: 100% Čisto Nov Predmet Vrsta: RC Pribor, Material: PVC

Dostava Pogoji

Naročila, bo poslana v roku 7 delovnih dni po plačilu prejeli.Predmeti so bili poslani iz Kitajske (delno predmetov iz naše Španija skladišče) z Letalom, Kurirske, Ekspresne (ki temeljijo na vaše izbire), doseže večina držav v 7-35 delovnih dni.

Vrne Izraz

V primeru, da ste prejeli poškodovan element, ima kupec do 7 dni od datuma prejema da zahtevek za vračilo ali zamenjavo za novo.

V primeru, da ste prejeli napačen element, izdelki morajo biti vrnjeni v originalni in neporabljene stanje in mora biti tudi v originalno škatlo in embalažni.

Ne dovolimo nadomestil ali izmenjav zaradi spremembe uma.Prosimo, da preberete opis, kot je določeno kot vodnik, preden jo da.Smo, da je vsak korak, da se zagotovi, da smo ladjo iz pravilne element, vendar pa bo priložnost, ko prejmete postavke, ki so drugačne od opisa.V takem primeru, bi radi, da vas prosim, kontaktirajte nas takoj in tako smo lahko izboljšanje stanja.Vaše zadovoljstvo je za nas pomembno in smo tudi vrednost podjetja z vami.

Povratne informacije

Če ste zadovoljni z našimi storitvami in naše rc avto proizvodov in rezervnih delov, prosim, pustite pozitivne povratne informacije z nami.To je zelo pomembno za nas, da visoko stopnjo pozitivne povratne informacije.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom koli negativna ali nevtralna povratne informacije.Delali bomo z vami rešiti vsak problem na čas.Hvala za vaše razumevanje in sodelovanje vnaprej.

Druge Politike

Nismo odgovorni za kakršno koli po meri ali dajatve, uvozne dajatve.Bomo zapustili POZITIVNE POVRATNE informacije z vami, ko prejme plačilo.Prosimo, kontaktirajte nas, če ste nezadovoljni s točko, potem ko ga je prejela.

Vse e-pošto in sporočila bomo odgovorili v roku enega delovnega dne.Če ne prejmete naš odgovor v času, vljudno prosim znova pošljite vaš email in bomo odgovori t o, da boste čim prej.

Hvala & lep pozdrav!

Nič Hobi Ekipa

Za Tip Vozila Avtomobili
Štiri-kolesni Pogon Lastnosti Shell/Ohišja/Krilo/Vodja
Material Plastični
RC Deli & Accs Nadstreški
Plastika Tip PC
Nadgradnjo Deli/Oprema Okvir
Uporaba Vozila & Daljinski Upravljalnik Igrače
Orodje Dobave Sestavljeni razred
Daljinsko Upravljanje Perifernih Naprav/Naprave Drugo

Podobni izdelki