Realističen Dildo Purple Penis Za Začetnike Z Veliko Sesalno Pokal Sex Igrača Za Ženske Vaginalne G Spot Analne Stimulacije Orgazem

Nov izdelek

€6.55

€8.29

-21%

Oznake:

rudnik seks igrače, analni vibrat, sex igrače rit razširite, seks igrače, bdsm igrač, analni, super silikonski vibrator, vibrat, seks stroker, erot igrača

Realističen Dildo 1.Dildo velikost je primerna za začetnike, z gladko površino in darilo, mazivo, bo lažje za vaš prvi čas.

2.TPE je pogosto uporabljenih materialov za odrasle izdelkov, ki je močno iscijepati moč, bi se lahko spremenile v kakršni koli obliki in 100% telesno-varno.

3.Veren obliko z realistično teksturo in videz, ki je popolnoma povprečnega moškega velikosti.Popoln nadomestek za moškega.

❤Prilagodljiv in odločen, klasična gel dildo je chomping na bit, da spodbujajo svoje notranje veselje cone, božal jo v blaznost, z dolgimi gred, izrazito glavice penisa in veren žile.

❤Zdravljenje sladkega vložki s tem žele dong, iz prosojnih TPE, prijazen do kože brez vonja in Ftalat brezplačno, zelo primerna za začetnike.

❤7.8 palčni realističen dildo za začetnike z 5.5 insertable palcev, penis ima doda bonus globoko brazdasto, pretirana glavo za dodatno stimulacijo ob vsaki razburljivo potiska.

❤Z dolgimi gred, izrazito žile in bulging kroglice, ta vibrator je zgrajen, da prosim.Trdna in prožna palica njegov močan sesalni na katerokoli gladko površino in uživajte v prostoročni vaginalne ali analne igro sex.

Nespodobno Sliko No
Material Medicinski Silikon
Postavka Vrsta Dildos
Številka Modela Dildos
G-Spot Priseska
Velikost 7.8*1.6*1.6 inch
Sex Shop igrače za odrasle
Poreklo CN(Izvora)
Spolnost No
Blagovna Znamka BeHelper
sex igrače za ženske za ženske moški pari

Podobni izdelki