Ženske zimske tople pletene klobuk, starejše ženske pletene klobuk, mehka ženska kapa, beli ženski pulover klobuk

Nov izdelek

€9.86

Oznake:

skp za starejše, starejši jakna, bedset kralj, modra kapa zimska, pozimi klobuk, pokrivalo ženske, klobuk poletje ženske, ženska globe plesti klobuk, calcetines mujeres, nike beanies ženske

Podrobnosti

Nakup z zaupanjem, in prenesti preverjanje kakovosti

Bela

Kraljevsko Modra

Temno Modra

Črna

Rjava

Temno bež

Siva

Bež

Temno siva

Vijolična

Barva namig Slike bomo pokazali so 100% telesno Fotografija Zaradi vpliva drugih dejavnikov, kot so računalnik ali mobilni telefon zaslon, Izdelek, ki bo določeno barvo razlika.Končno barvo, ki mora temeljiti na dejanski izdelek.Prosimo, obvestite te informacije pred nakupom, hvala vam za vaše razumevanje.

Izdelek Toplo poziv 1) če je mogoče, prosimo, plačati v roku 2 dni po naročilu.Bomo dostavo blaga na naslov, ki ste ga navedli na Pk-termeptuj.si.Če jih želite spremeniti, se morate, da nas obvestite, ko oddate naročilo. 2) čas dobave, izdelek, ki bodo dobavljeni v roku 1-3 dni po plačilu. 3) ne moremo jamčiti, da se blago lahko dostavite na čas, ker carinjenje čas vsake države je posameznik, ki je odvisen od hitrosti vašega izdelka preko inšpekcijskih pregledov. 4) velikost klobuk, vse mere so izmerjene ročno, in lahko imajo odklon 1 ~ 2 cm. 5) barva dobavitelja, barva dobavitelja lahko dobavitelj za drugega dobavitelja, dobavitelj kot dobavitelj zaslon, osvetlitev, ozadja, dobavitelja.Če menite, da je barva blago, ki ga dobavitelj ni narobe, se obrnite na nas za dobavitelja, ali lahko dobavitelj ali ponudnik. 6) povratne informacije, Novice, vaše mnenje je za nas zelo pomemben.Če vam je všeč naše izdelke in storitve, prosimo, kliknite petimi zvezdicami povratne informacije.Bom zagotoviti najbolj ugodne cene in najbolj konkurenčne storitve.Prosimo, kontaktirajte nas pred odhodom negativne povratne informacije ali sporov na Pk-termeptuj.si. 7) vse dobavitelj bo odgovoril v roku 1-2 delovnih dni.Če ne boste dobavitelj a dobavitelj, Prosimo, ponovno pošlji vaš e-pošte in vam bomo odgovorili, da boste čim prej.

Postavka Vrsta Skullies & Beanies
Spol ŽENSKE
Material Mehko akril, sukanec
Poreklo CN(Izvora)
Ime Oddelka Za odrasle
Slog varovanje skp
udobno Mehka in topla
barve Črno pleteno kapo, sivo pleteno kapo
Blagovna Znamka Ligentleman
Vzorec Tipa Trdna
Vrsta kapa
Sezona Pomladni Festival Jeseni Pozimi
Številka Modela G1
Primerna za množice Srednjih let starejši lady

Podobni izdelki