20Pcs Pregleden Steni Kljuke Nepremočljiva Oilproof Samolepilni Kljuke za Večkratno uporabo Brezhibno Visi Kavelj, Kuhinjo, Kopalnico Dropship

Nov izdelek

€3.13

€3.92

-21%

Oznake:

brezšivne lepilo kljuke, kavelj nalepka, avto vpliv, kuhinja orgle, fish hook, kavelj, stenske, jasno kavelj, slika žice, 3m obešalnik, garland kavelj

Značilnosti:

1. Iz nerjavečega jekla kavelj, močan in vzdržljiv, zagotavljanje kakovosti, močno vplivajo zmogljivosti. 2. Nobenega sledu, lepilo, priročno in praktično, se lahko uporablja, ko sušenje s sušilcem za lase. 3. Je majhna in lahka, lahko visijo na steni, v ozadju vrata, prihranite prostor, enostaven za uporabo. 4. PVC dno krožnika, barvna prosojna, mat teksturo, eleganten in lep. 5. Primerno za obešanje lopatico, punčka, itd., odvajanje vode hitro.

Specifikacija:

Velikost:6*6 cm Barva:Prozoren Teža:100 g Količina:20pcs Material:PVC+Nerjavečega Jekla Največja obremenitev:10 KG

Paket vključuje:

20*Brezšivne kavelj

Slike

Logistično in Dostave

1.Mi ladje po vsem svetu z DHL,UPS,FEDEX,EMS ali registrirane Letalom(HK Post Zraka,Kitajska post Zraka).Izbrali bomo na hiter in zanesljiv način za dostavo.Shrani na ladijski promet, in varnejše po povzetju. -Predmete, bo ladja v roku 2-7 delovnih dni na plačilo prejeli. -Smo le ladja na naslov, ki je, ki jih Pk-termeptuj.si.Nismo odgovorni za napačno ali nedostavljeno naslov. 2.Smo le ladja potrdila, da naslovi.Vaše naročilo naslov, se MORA UJEMATI vaš naslov za dostavo. 3.Če še niste prejeli pošiljko v roku 30 dni od plačila,se obrnite na nas.Bomo sledenje pošiljke in dobili nazaj v najkrajšem možnem času z odgovori.Naš cilj je zadovoljstvo strank! 4.Lahko mix vse elemente, prosto mesto ali naročilo,torej lahko shranite ladijskega stroškov. 5.Uvozne dajatve,davke in dajatve je prišlo v kupca državi, niso vključene v postavko ceno ali stroške dostave.Te stroške kupca odgovornost.

Garancija:

1.Predmeti bodo pregledani pred odpremo. 2.2 let omejena garancija proizvajalca za pokvarjene izdelke(Razen postavke napačno delovanje ali telesno poškodovanih jih kupec). 3.Neustrezne elemente je TREBA poročati in se vrnil v garancijskem roku v originalni embalaži,mora tudi nam vrnitev številko za sledenje,razlog. 4.7 dni, da nas kontaktirate in 1 mesec, da se vrnejo od dne, ko ga je prejela,Če je predmet, ki je v vaši lasti več kot 7 dni,se šteje, uporablja in ne bomo kupnino ali zamenjati.Ni IZJEM!Ladjar stroškov, je medved, ki jih tako prodajalca in kupca na pol.Strinjate se, da boste vse zgoraj naštete politike ob naročilu na Pk-termeptuj.si platformo.

Povratne informacije:

Vzdržujemo visoke standarde odličnosti in si prizadevati za 100% zadovoljstvo!vaše zadovoljstvo in Pozitivne povratne informacije, je zelo pomembno, da so naši poslovni razvoj.prosim, pustite pozitivne povratne informacije in 5 zvezdic, Če ste zadovoljni z našo opremo in storitve.če niste zadovoljni s tem nakupom,vas prosimo, da nas kontaktirate,namesto dajanja negativne povratne informacije, ali odprite Spora.bomo poskušali naše najboljše, da vam pomaga, dokler problem rešen.

Največja obremenitev 10 kg
Količina 20pcs
Št. Trnka >10
Velikost 6*6cm
Poreklo CN(Izvora)
Material PVC+Nerjavečega Jekla

Podobni izdelki