100 kozarcev Laser Cut Edi Mubarak Sladkarije Darilo Polje Ramadana Islamska Stranka Korist Polje Dragee Polje Paket s Trakom EDI DIY Dekoracijo

Nov izdelek

€13.85

€18.23

-25%

Oznake:

pomoč mabrouk, črna boxs torto, mubarak ramadana, avgust, big box s trakom, ramadana škatel, tema ramadana kareem, arabski eid mubarak dekor, moške darila polje, ustvarjalni paket škatle

OPIS 50pcs Edi Mubarak Sladkarije Darilo Polje Ramadana Okraski Islamska Stranka Korist Polje Dragee Polje Embalaži s Trakom EDI DIY Dekoracijo

Opis Artikla Št.: TGH2016003

Material:Papir odbor Barva: Kot Pic Velikost: 5*5*8 cm Teža: 5g/kos

Package : 50pcs/vrečko

Topel Nasvet:

1.Prosimo, počakajte malo razlikuje zaradi ročnega merjenja,zgoraj navedenih dimenzij so samo za referenco. 2.Prosimo, da se je spomnil, da je zaradi svetlobne učinke, monitorja svetlost/kontrast nastavitve, itd., je lahko za nekatere manjše razlike v barvnih tonov spletne strani je fotografija in dejanski predmet.

1.To ponavadi traja približno 15-45days za vaše naročilo prispejo z China post air mail,

2. Če morate blago nemudoma,prosimo, obrnite na nas izbrati fast shipping način, kot so DHL/EMS in plačati več dodatnih, ladijski promet pristojbina .Vendar, če ste naročilo znesek, ki je več kot 60USD, Brezplačna dostava po EMS/DHL/Fedex(Izključiti nekatere oddaljeno območje)

3.Včasih čas dostave je mogoče zamude zaradi strogih po meri pregled ali vremenske težave,vas Prosimo, čakanje patienly .Hvala.

1. Neposredna prodaja iz naše tovarne do kupca, ga lahko shranite več denarja za izdelek stroškov. 2. Zanesljiva kakovost in Razumne cene. 3. Večina predmetov, ki se vodijo v velikih zalog za prodajo. 4. Najhitrejši čas dostave roku 3 dni, za večje naročilo količino. 5. Sprejeti po meri design in OEM naročila.

Vaše zadovoljstvo je naša največja motivacija 1.Če ste zadovoljni z našimi predmetov in naših storitev,vas prosimo, vzemite si minuto, da pustite nas pozitivne povratne informacije s 5 zvezdicami . 2.Prosimo, ne oklevajte, da nas kontaktirate, da bi dobili boljšo rešitev, preden se odpravite nevtralne ali negativne povratne informacije,vam ponujamo najboljšo storitev .

Material Papercard
barve Zlato,srebro in tako naprej
Število Kosov 100 kozarcev
Številka Modela X.-159*100
vzorec Eid Mubarak Pisma natisnjena šatulji
EID Mubarak Dekoracijo Da,
Blagovna Znamka BOOKLOVEMW
Velikost 5*5*7cm
Obletnica bonboniera Da,
Uporabite za Eid Mubarak papirja, darilne škatle ramadana dekor
Priložnosti Eid Mubarak Islamska stranka

Podobni izdelki